2777
2789
عنوان

دلم برای شوهرم خیلی میسوزه😔😔😔

246 بازدید | 7 پست

شرایطش تو امضان گفتم. یجا رفته جای دیگه کارگری ولی باهاش قرارداد نبستن بیمه رد نمیکنن روز مزد حسابش میکنن خیلی ناراحته خیلیم هم ساده اس هیچ کسی رو هم نداره کارگرای دیگه آشنا داشتن سریع باهاشون قرارداد بستن💔 

میشه به نیت اینکه " اینجایی که شوهرم رفته خیلی زود با شوهرم قرارداد ببندن و بیمه اش رو رد کنن "

۱۴ تا به نیت ۱۴ معصوم

🌿🎀 أمَّن يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَيَكْشِفُ السُّوءَ 🎀🌿

به نیت شوهر من که اسمم سعیده اس بخونید و فوت کنین؟ 

الهی هر چی از خدا میخوایید بهتون بده هر حاجتی داری خدا برآورده کنه همینجور که برای من دعا کردین

🔴🔴🔴لطفا اصلا نه بپرسین مال کدوم شهری نه هیچ سوالی که برای من بد بشه نپرسید من فقط التماس دعا دارم.شما با دعا کردن بزرگترین کمک رو به من میکنید خدا خیرتون بده

تو رو خدا اینقدر نگین چرا انقدر تاپیک تکراری میزنی.من نه نویسنده ام نه مغزم کشش داره هر دفعه یه چیزی بگم فقط مشکلم رو میتونم یه بار بگم🙈👈دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔 دعا کنید خوب بشه🍀🍀🍀🍀🍀بعضیا میگن چرا میگی بچه دومتم دختر باشه.دوستان دوست دارم بچه ام دختر باشه چون خودم خواهر ندارم و خانواده هم ندارم زنداداشام خیلی نامهربانن دلم میخواد دخترم یه خواه دلسوز داشته باشه مثل دوروریام که خواهر دارن غم خوارشون هستن و مثل من بی کس نیستن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاءالله که کارش درست بشه

اگر خدایی نکرده بیمه نکردن خودتون بیمه عمر پس انداز بیمه ایران رو بردارید از دفاتر بیمه

مزایای خوبی داره پرداختشم کمه

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉صبر کن و ببین چطور نابود میشی🙌🏻

بره یه شرکت دیگه وقتی قرارداد نمی بندن

نمیتونه هر جایی کار کنه 

تو رو خدا اینقدر نگین چرا انقدر تاپیک تکراری میزنی.من نه نویسنده ام نه مغزم کشش داره هر دفعه یه چیزی بگم فقط مشکلم رو میتونم یه بار بگم🙈👈دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔 دعا کنید خوب بشه🍀🍀🍀🍀🍀بعضیا میگن چرا میگی بچه دومتم دختر باشه.دوستان دوست دارم بچه ام دختر باشه چون خودم خواهر ندارم و خانواده هم ندارم زنداداشام خیلی نامهربانن دلم میخواد دخترم یه خواه دلسوز داشته باشه مثل دوروریام که خواهر دارن غم خوارشون هستن و مثل من بی کس نیستن 

عزیز دلم    میدونم خیلی سخته شرایط خیلی بدی داری  ولی لطفا فایل صوتی آرزوی تو دستور توست کوین تردو گوش کن  تو تلگرام هس کانالش دانلود کن گوش کن به تموم حرفاش عمل کن  چیزی که مانع از اجابت آرزوهات میشه  انرژی درونی و باور واقعی خودته   هر بار که دعا میکنی خودتو لایق اجابت بدون   ی بیتی داره حافظ که به انرژی دافعه آدم اشاره میکنه  که تو خود حجاب خود هستی از میان برخیز  باور های ما و انرژی های ما باعث اتفاق افتادن یا نیفتادن آرزوها میشه خاستی نذر 14 هزار تا صلوات کن تا میتونی ذکر بگو با خدا خیلی راز نیاز کن  اما  با ناامیدی نه با باور ایمان قوی که لایق معجزه هستی تموم خواسته هاتو با باور بنویس  تو کاغذ نماز بخون   قرآن بخون 15 روز به فارسی  قرآن  چهار تا معنی داره معنی ظاهری همون ترجمه هستش  اما معنی واقعیش  در واقع قوانین جهان هستی و سعادت خوشبختی انسانه  این کار باعث پاکسازی چاکراهات میشه و انرژی های منفی رو  ازبین میبره  و بهتر شدن شرایط زندگیت و خوب شدن حالت میشه   وقتی دعا میکنی خدا آیه نازل نکرده واست که حتمآ اجابت نمیکنم یا اجابت میکنم بلکه  باور خودته که باعث میشه اتفاق بیفته یا نه گل