2777
2789

لطفا راهنمایی کنید. من میخوام اقدام به بارداری کنم 

قدم اول چیه ???

روزگار مامور است به پراکنده کردن افرادی که باهم انس و الفت داشته اند ...امام علی علیه السلام 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر زنان...اون بهتر راهنمایی می‌کنه تا اینجا😐😐

مثلا اینجا سایت بارداریه 

من خودمم بلدم برم دکتر زنان 

کامنت مفید بلد نیستید بزارید چیزی ننوییسید 

روزگار مامور است به پراکنده کردن افرادی که باهم انس و الفت داشته اند ...امام علی علیه السلام 

اول برو بهداشت پرونده تشکیل بده واکسن اگه لازم بود برات بزنن و آزمایش بنویسه وقتی ان شاء‌الله باردار شدی برو دکتر زنان 

با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧
اول برو بهداشت پرونده تشکیل بده واکسن اگه لازم بود برات بزنن و آزمایش بنویسه وقتی ان شاء‌الله باردار ...

ممنون از شما 

من قصد دارم برم دکتر متخصص زنان  اپ اسمیر و سونو و آزمایش بنویسه 

بدم بعد جوابشو ببرم ماما خوب چون دکتر متخصصی ک قبولش دارم مرداد بهم نوبت داده 

میخوام همه سوالامو از ماما بپرسم 

من یبار از بهداشت بهم گفتن ۳ ماه قبل اقدام خودتو و همسرت اسید فولیک بخورید 

بعد کار دیگه ای هم ک میخوام بکنم تو این سه ماه گرمیجات بخورم مخصوصا تو پریود رحممو گرم کنم 

من قصد دارم برم دکتر متخصص زنان اپ اسمیر و سونو و آزمایش بنویسه بدم بعد جوابشو ببرم ماما خوب چون دک ...

ممنون گلم 

مثلا اینجا سایت بارداریه من خودمم بلدم برم دکتر زنان کامنت مفید بلد نیستید بزارید چیزی ننوییسید

واقعا که بیشعوری از پیام دادنت می‌باره....الحق که لیاقت ذره ای راهنمایی نداری.ضمنا اینجا یه سایت عمومی هست و وقتی تایپیک میزنی همه میتونن زظر بدن پس قبل از استفاده از سایت شعور و فرهنگ استفاده از اونو یاد بگیر......اصلا ریپلای نکن و پیام نزار که مطمن باش وقتمو نمیزارم واسه خواندن پیامی شخصی چون تو....اکی

واقعا که بیشعوری از پیام دادنت می‌باره....الحق که لیاقت ذره ای راهنمایی نداری.ضمنا اینجا یه سایت عمو ...

@niniyar  

اینجا سایت بارداریه یا تیمارستان روانی ?

این خانم به چه حقی اینجور توهین میکنن?

چرا رسیدگی نمیکنید?

واقعا که بیشعوری از پیام دادنت می‌باره....الحق که لیاقت ذره ای راهنمایی نداری.ضمنا اینجا یه سایت عمو ...

ریپلای نکردم که بگم ارزش داری جوابتو بدم 

ریپلای کردم که بگم برات متاسفم خیلی بی تربیتی