2777
2789
عنوان

نذر مشکل گشای حمد

51 بازدید | 8 پست

بسم الله الرحمن الرحیم

هرکس شرکت می کنه تعداد اعلام کنه حتی یک عدد

ختم ما به این صورت هستش که تا نماز صبح جمعه ی هفته بعد وقت دارید و هرچقدر که دوست دارید میتونید شرکت کنید. احادیثی هم که گذاشتم که ختم های مختلف و خاصه ای گفته شده در داخلش جهت اطلاعتون بود شاید کمکی شد برای افرادی.

در کل سوره حمد بسیار پر فضیلته و من ازش خیلی خیر دیدم.

✨️خیر دنیا و اخرت✨️

از حضرت امام صادق علیه السلام روایت شده است: «هرکس سوره حمد را قرائت کند، به لطف و عنایت الهی، در‌های خیر دنیا و آخرت به روی او گشوده خواهد شد.»

✨️برکت و گشایش روزی✨️

از مولا علی علیه السلام نقل شده است: «اگر رزق و روزی و ثروت زیادی می‌خواهی و دوست داری از هر بنده و آزادی بی نیاز باشی و به زودی به آرزوهایت برسی و از غل و غش و حیله در امان باشی؛ پس «فاتحة الکتاب» را بخوان که اسرار عجیبی در آن نهفته است.

✨️جهت عزت و شخصیّت و حفظ آبرو✨️

در روز جمعه شروع کند تا ۴۱ روز، و هر روز ۴۱ مرتبه سوره مبارکه حمد را بخواند و بعد از اتمام بلافاصله ۱۳ بار این دعا را بخواند: «یا مُفَتِّحُ فَتَّح یامُفَرِّجُ فَرَّج یامُسَبِّبُ سَبَّب یامُیَسِّرُ یَسَّریامُسَهِّلُ سَهَّل یا مُتَمِّمُ تَمَّم برحمتک یا ارحم الراحمین.

شفای بیماری ها

خواندن سوره مبارکه حمد و ختم آن برای شفای بیماری‌ها سفارش شده است. درباره فضیلت خواندن به نقل از حضرت ابی عبدالله (ع) آمده است: اگر سوره مبارکه حمد را 70 مرتبه بر میت بخوانند و روح در بدنش باز آید جای شگفت نیست.

همچنین از امام جعفر صادق (ع) در جواهر القرآن مسطور آمده است: اگر سوره فاتحه را به نیت شفای بیمار در فاصله زمانی نافله صبح و نماز صبح بخوانید، انشالله شفا پیدا می‌کند.

و در جای دیگر فرمودند: هر کسی که دچار بیمار شود، هفت مرتبه سوره حمد را بخواند و آن درد و بیماری برطرف شد و اگر چنین نشد آن را هفتاد مرتبه تلاوت کند و من ضمانت می‌کنم که شفا یابد.

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

دوستان شرکت کنید انشالله خیرش رو ببینید 

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من ۵تا میخونم

مرسی که نزاشتید تاپیک قرآن بی رونق بمونه خداوند انشاالله اجرش رو بهتون بده انشالله که بهترین ها رو خدا نصیبتون کنه انشالله از هر یه دونه اش هزار تا خیر نصیبتون بشه و هر وقتی هم که میخونید همینطور

من ۵تا میخونم

برای منم دعا کنید التماس دعا 

عا کنید همین غمی هم که الان از دلم گذشت رو خدا چاره کنه و پرطرف کنه

ممنون گلم از شما هم بابت این کار مثبت ممنونم

خیلیییی ممنونم😍

انشالله خیرش رو ببینی

انشالله خدا ب دلت آرامش بده...و بهترینها سر راهت قرار بگیره

ممنونم انشالله خیر ببینی از خوش قلبیت