بسم الله الرحمن الرحیم
هرکس شرکت می کنه تعداد اعلام کنه حتی یک عدد
ختم ما به این صورت هستش که تا نماز صبح جمعه ی هفته بعد وقت دارید و هرچقدر که دوست دارید میتونید شرکت کنید. احادیثی هم که گذاشتم که ختم های مختلف و خاصه ای گفته شده در داخلش جهت اطلاعتون بود شاید کمکی شد برای افرادی.
در کل سوره حمد بسیار پر فضیلته و من ازش خیلی خیر دیدم.
✨️خیر دنیا و اخرت✨️
از حضرت امام صادق علیه السلام روایت شده است: «هرکس سوره حمد را قرائت کند، به لطف و عنایت الهی، درهای خیر دنیا و آخرت به روی او گشوده خواهد شد.»
✨️برکت و گشایش روزی✨️
از مولا علی علیه السلام نقل شده است: «اگر رزق و روزی و ثروت زیادی میخواهی و دوست داری از هر بنده و آزادی بی نیاز باشی و به زودی به آرزوهایت برسی و از غل و غش و حیله در امان باشی؛ پس «فاتحة الکتاب» را بخوان که اسرار عجیبی در آن نهفته است.
✨️جهت عزت و شخصیّت و حفظ آبرو✨️
در روز جمعه شروع کند تا ۴۱ روز، و هر روز ۴۱ مرتبه سوره مبارکه حمد را بخواند و بعد از اتمام بلافاصله ۱۳ بار این دعا را بخواند: «یا مُفَتِّحُ فَتَّح یامُفَرِّجُ فَرَّج یامُسَبِّبُ سَبَّب یامُیَسِّرُ یَسَّریامُسَهِّلُ سَهَّل یا مُتَمِّمُ تَمَّم برحمتک یا ارحم الراحمین.
شفای بیماری ها
خواندن سوره مبارکه حمد و ختم آن برای شفای بیماریها سفارش شده است. درباره فضیلت خواندن به نقل از حضرت ابی عبدالله (ع) آمده است: اگر سوره مبارکه حمد را 70 مرتبه بر میت بخوانند و روح در بدنش باز آید جای شگفت نیست.
همچنین از امام جعفر صادق (ع) در جواهر القرآن مسطور آمده است: اگر سوره فاتحه را به نیت شفای بیمار در فاصله زمانی نافله صبح و نماز صبح بخوانید، انشالله شفا پیدا میکند.
و در جای دیگر فرمودند: هر کسی که دچار بیمار شود، هفت مرتبه سوره حمد را بخواند و آن درد و بیماری برطرف شد و اگر چنین نشد آن را هفتاد مرتبه تلاوت کند و من ضمانت میکنم که شفا یابد.