2777
2789

راجب علائم بارداری تون توی سه ماه اول بارداری میشه بگین و اینکه ۱۲ هفته سونو  ان تی که انجام میدن بچه ک کوچیکه چجوری متوجه دختر و پسر بودنش میشن برام سواله؟؟؟

من هفته ۸ هستم، تهوع، کمردرد خیلی زیاد، احساساتی شدن شدید، بی حوصلگی، گاهی تیرکشیدن زیر شکم

𝑬𝒗𝒆𝒓𝒚𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒚𝒐𝒖 𝒅𝒆𝒔𝒆𝒓𝒗𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒃𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒓𝒔, 𝒃𝒆 𝒑𝒂𝒕𝒊𝒆𝒏𝒕  هر چیزی که لایقشی مال تو میشه. صبر داشته باش.️ ☺️

جنسیت اصلا ربطی به علائم نداره

من سر دخترم علائمم پسر بود

سر پسرم علائمم دختر 

وسوال دومت اونا دکتر هستن و با دستگاه میبینن

جای خوب بری جنسیت رو درست میگه تو ان تی

برای من هردوتا بچمو درست گفت ان تی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من الان۱۷هفته هستم هفته دیگه میرم برای آنومالی 

دکتر تو دوازه هفته بهم گفت از موندنن بچه و شکل جمجمه احتمال میدیم جنسیت رو بمن گفت دختره به جاریمم گفت دختره ولی اون هفته پیش رفت آنومال پسر بود بچش

علائم من بزرگ شدن و حساس شدن سینه ها 

درد لگن و کمر 

ویار شدید به بو و غذا و همه چی 

و اینکه سونو ۱۲ هفته فقط یه حدسه بنظرم بهش توجهی نکن 

واسه من ۱۲ هفته گفتن پسر و ۱۸ هفته شد دختر 

از کوتهی ماست که دیوار بلند است 😏
من هفته ۸ هستم، تهوع، کمردرد خیلی زیاد، احساساتی شدن شدید، بی حوصلگی، گاهی تیرکشیدن زیر شکم

منم خودم هفته ی نهمم ..اگه گرسنه م بشه ب شدددت تهوع میگیرم کمر درد داشتم الان ندارم از بعضی غذاها بدم میاد شیرینی متنفرم 

علائم من بزرگ شدن و حساس شدن سینه ها درد لگن و کمر ویار شدید به بو و غذا و همه چی و اینکه سونو ۱۲ هف ...

اهان خب همین منظورم بود فک کنم ناحیه ی تناسلی اصلا نمیبینن حدس میزنن چون خیلیا رو شنیدم مث شما .. من دوس داشتم بدونم جنسیت و ک زودتر برم خرید سیسمونی 

اهان خب همین منظورم بود فک کنم ناحیه ی تناسلی اصلا نمیبینن حدس میزنن چون خیلیا رو شنیدم مث شما .. من ...

عجله نکن تا سونو انومالی انشالله که همون باشه که میخوای و به سلامتی بغلش کنی 

از کوتهی ماست که دیوار بلند است 😏

من سوزش معده 

کمر درد

اشتهای زیاد

ترشحات زیاد

تهوع صبحگاهی 

پسربود ۱۲هفته درست حدس زد

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤
من الان۱۷هفته هستم هفته دیگه میرم برای آنومالی دکتر تو دوازه هفته بهم گفت از موندنن بچه و شکل جمجمه ...

چه جالب ‌.. خواهر دوستمم یادمه سیسمونی صورتی مامانش براش خرید بعد شد پسر 

من میخواستم سل فری بدم پیش خودم گفتم تا جواب سل فری بیاد میشه زمان ان تی 

پس اگه واقعا حدسه برم همون سل فری رو بدم

اهان خب همین منظورم بود فک کنم ناحیه ی تناسلی اصلا نمیبینن حدس میزنن چون خیلیا رو شنیدم مث شما .. من ...

اسی ازمن به تو نصیحت اول همه آزمایشاتو برو بعدمطمعن شو بعد سیسمونی بگیر الان منو برای سلفری نوشتن دور از جونه شما یه چشمم اشکه یه چشمم خون

دکترای باتحربه متوحه میشنمن غربالگری اول بهم گفت پسرهست ودرست بودالبته بستگی به دستگاه سونوگرافی هم ...

پزشکی ک خودم میرم پیشش پریناتولوژیست خودش دستگاه سونو داره...