saaaaaamiiiingol مدیر استارتر عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 9131 عنوان بیاید یه چی بگم بهتون 252 بازدید | 27 پست پربازدیدو خوندم دلم میخاد عاشق شدنو تجربه کنم ولی چرا هنوز هیچ کسو حتی دوستم نداشتم؟؟ کراش زدما زیادم کراش زدم ولی همش برا لحظه بود و شوخی ولی نه تاحالا کسی منو دوست داشته نه من کسیو دوست داشتم چه برسه به عاشقی خو منم دلم خواست 😕😕😕😕 ... 1404/01/28 | 10:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رز۹۲۹ عضویت: 1401/06/15 تعداد پست: 6826 دلت نخاد فقط زمانت میره عشق ممنوعه بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀
saaaaaamiiiingol مدیر استارتر عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 9131 دلت نخاد فقط زمانت میره عشق ممنوعه توروخدا من زدم دلم میخاد این حسو تجربه کنم یه حسام نامی اومدت درخواسته دوستی داده حسام تو روحت 😂😂 ...
li_89 عضویت: 1404/01/04 تعداد پست: 128 عشق فقط وقت آدمو میگیره شب و روز آدمو میگیره و آخرش یه شکست بزرگ داره مگر اینکه اون طرف خیلییی عاشقت باشه خیلی بیشتر از تو
رز۹۲۹ عضویت: 1401/06/15 تعداد پست: 6826 توروخدا من زدم دلم میخاد این حسو تجربه کنم یه حسام نامی اومدت درخواسته دوستی داده حسام تو روحت 😂😂 وایی😂: پسرای کاربلد بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀
zshgh عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 14298 خدا کنه یکی عاشقم بشه🥺 من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃 بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅
saaaaaamiiiingol مدیر استارتر عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 9131 وایی😂: پسرای کاربلد باور کن 18 سالشه برم لپشو بکشم بگم چه طوررررری گوگولی ...
رز۹۲۹ عضویت: 1401/06/15 تعداد پست: 6826 باور کن 18 سالشه برم لپشو بکشم بگم چه طوررررری گوگولی جون😂اگ پیامارو ببینه وای😂 بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀
saaaaaamiiiingol مدیر استارتر عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 9131 عشق فقط وقت آدمو میگیره شب و روز آدمو میگیره و آخرش یه شکست بزرگ داره مگر اینکه اون طرف خیلییی عاشقت ... حالا عشقم نه یکی که دوستش داشته باشم دوستم داشته باشه منظورم این دوستیای خیابونی و اینا نیستا اصلا خودمو تاحالا درگیر این علاف بازیا نکردم هیچوقت خداروشکر از اونا که تو لحظه اس ...
zshgh عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 14298 وای بچه ها دیشب من بیمارستان بودم چ صحنه چندشی دیدم تو ماشین بودم ی پرستاری اومد جلوی ماشین با ی پسره ک نمیدونم کادر درمانی بود یا ن پسره دستشو کرد تو یقه دختره من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃 بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅
saaaaaamiiiingol مدیر استارتر عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 9131 وای بچه ها دیشب من بیمارستان بودم چ صحنه چندشی دیدم تو ماشین بودم ی پرستاری اومد جلوی ماشین با ی پسر ... عیی خاک تو سرش ...
zshgh عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 14298 وای بچه ها دیشب من بیمارستان بودم چ صحنه چندشی دیدم تو ماشین بودم ی پرستاری اومد جلوی ماشین با ی پسر ... اسی عشقا از این چیزا هم دارن 🤮😅😅😅 من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃 بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅