2777
2789

من امروز ۳۵ روزمه که عمل کردم

از هفته ی سوم چهارم شروع کردم بعد شستشو اروم فین کردن و استفاده از گوش پاک کن برای تزشحات بینی

دکترم گفته بود نکن ولی اینقد کلافم کرده بود ترشحات که میکردم

و تو این مدت نه خونریزی داشتم نه درد و نه ورم زیاد شکل بینیمم هیچ تغییری نکرذه ولی خیلییی میترسم استرس دارم برای افتادگی چون بینیمم طبیعی عمل کردم نوکشم افتاده و گوشتی بود

میترسم فین کردنم باعث بشه بیوفته😭

من این کاربری رو فقط برای درد و دل کردن با خانما زدم چون دوستی ندارم و متاهلم اقایون حق ندارن اصلا ریپلای کنن کامنت بذارن و درخواست دوستی بدن

چرا فین می‌کنی 😐من عمل هم نکردم ولی چون ببینیم گوشتیه اصلا فین نمیکنم که نکنه یه وقت افتادگی‌ هم بدم 

تو تازه عمل هم کردی ترک نمیکنی این عادت رو که فین نکنی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا الان که نیفتاده اگه دکترت گفته فین نکن تحمل کن دیگه

تاالان نه هیچ تغییری نکرده ولی استرسش پارم کرده

من این کاربری رو فقط برای درد و دل کردن با خانما زدم چون دوستی ندارم و متاهلم اقایون حق ندارن اصلا ریپلای کنن کامنت بذارن و درخواست دوستی بدن

چرا فین می‌کنی 😐من عمل هم نکردم ولی چون ببینیم گوشتیه اصلا فین نمیکنم که نکنه یه وقت افتادگی‌ هم بد ...

چون ترشحات خیلی زیاده

خب آروم آروم تمیزش کن که خودش میاد پایین تر چرا انقد خودتو اذیت می‌کنی اون سختی عمل و کشیدی آخرسر فی ...

واای استرس دارم سر این عمل بینی من پاره شدم😑

محکم چسب بزن به سمت بالا خوب میشه نگران نباش

الان مشکلی نداره افتادگی پیدا نکرده

فین بکنی باعث میشه بخیه هات باز بشن و یا پلیپ ایجاد بشهیکم تحمل کن

بخیه هام‌ که میوفتادن همینحوری عادیشم دکار میگفت طبیعیه