2777
2789
عنوان

سرطان سینه گرفتم حالم خیلی بده

2181 بازدید | 76 پست

سه روز پیش ب خواست خدا رفتم سونو و در کمال ناباوری توده بدخیم توی سینم داشتم ک اصلا متوجه نشده بودم .سه روزه ک توی برزخم .میگم یعنی زندگی همین بود ؟؟ایندم چی میشه ؟؟منی ک ی سرماخوردگیم یک ماه طول می‌کشه الان چجوری بدنم با این بیماری مبارزه کنه ؟برای آرامشم دعا کنید .دعام کنید دعا سرنوشت رو عوض می‌کنه .من ی بچه سه ساله دارم .دعا کنید هرچی ک هست با ی جراحی تموم شه و هیچ شیمی درمانی و پرتو درمانی و... نخواد .خدایا ب بچه سه سالم رحم کن 

برام دعا کنید ک خیلی محتاجم🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر منم دقیقا مثل شما جواب اومده رده سرطان تهاجمی پستان داغونه خیلی خودشو باخته 

سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی  بچه هام و شوهرم‌ و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون  و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم  ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه 

ببین هیچ نترس اولا توکلت به خدا باشه ثانیا سرطان سینه درمان داره.یکی از فامیلای ما تو سن خیلی بالا مبتلا شد جراحی شیمی درمانی رادیوتراپی انجام داد الانم کنترل شده بیماریش.روحیتو قوی کن این سرطان قابل کنترله ظاهرا هم زود تشخیص داده شده پس نگران نباش