2777
2789

کشاله رانم بشدت درد داره تکون میخورم انگار شکسته بچمم خیلی اومده پایین تکون میخوره همش 

بیستو سه هفتم 

میگم طبیعیه ؟

امروز خیلیم کار نکردم فقط پسرمو بردم حمامو شام گذاشتمو یکی دوساعت ب کمک شوهرم وسایل خورده ریز انباری جابجا کردم البته سنگین بلند نکردم در حد خموراست شدن بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واي منم ٢٠ روزه همينم الان ٢١ هفته و سه روزم دكتر گفت نرماله سونو و طول سرويكس خوبه دهانه رحم بسته من نميتونم تكون بخورم از درد برام قرص دوفاستون تجويز كرد البته من ايران نيستم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واي منم ٢٠ روزه همينم الان ٢١ هفته و سه روزم دكتر گفت نرماله سونو و طول سرويكس خوبه دهانه رحم بسته م ...

من تا یه خورده کار می‌کنم اینطور میشم امشب بیشتر از همیش بچمم خیلی تکون میخوره نگران شدم 

من مثانه و بغلاي ناحيه تناسلي يعني قسمت چپ و راست دردش هم ثابته و زياده نميتونم راه برم

واس منم همون قسمتاس الان حس می‌کنم بچه خیلی اومده پایین تکون میخوره اذیتم

من تا یه خورده کار می‌کنم اینطور میشم امشب بیشتر از همیش بچمم خیلی تکون میخوره نگران شدم

من از روزي كه درد دارم انگار حركتاش كمتر شده من واقعا دردم شديده و طولاني دومين باره دو تا دكتر رفتم و سونو شدم با كلي هزينه ميترسم سقط شه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ازکجا میدونی پایین اومده ن طبیعیه بنظرم  من سونو غربال دادم تازگی خب اگ پایین بود بهم میگفتن ک

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

ازهفته چند مگه تکون خورد بچت ؟

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

اگه خودت فك ميكني پايينه كه درست نيست اگه سونو دادي و فهميدي بايد بري دكتر ببيني چي ميگه 

اگه امروز اينجوري شدي شايد تا فردا پسفردا خوب شي من نزديك ٢٠ روزه اينجوري ام رشد ني ني هم ١٠ روز عقبه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دردش زیاده؟اونقدر ک نتونی راه بری

آره ی حس بدیه سریع دراز میکشم 

من ۲۰ هبته ام ولی هیچ تکونی تاالان حس نکردم

من از روزي كه درد دارم انگار حركتاش كمتر شده من واقعا دردم شديده و طولاني دومين باره دو تا دكتر رفتم ...

نه خدانکنه 

من به جا خوندم ک چون بچه وارد شکم میشه و رحم کشیده میش ب بالا این دردا طبیعیه ولی بازم گفتم بذار بپرسم اینجا تجربه دارن