2777
2789

آره خیلی وقت پیش

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله

من چند روز پیش یه خرید داشتم،پول رو واریز کردم،آدرس و کد پستی و... همه رو فرستادم. 

گفت چهارشنبه ارسال میکنم

ولی هیچ کد رهگیری ای به من نداد که پیگیری کنم

شما وقتی خرید کردید بهتون کد رهگیری دادن؟

من چند روز پیش یه خرید داشتم،پول رو واریز کردم،آدرس و کد پستی و... همه رو فرستادم. گفت چهارشنبه ارسا ...

بله بگو لطفا کد رهگیری بدید بدونم بسته ام کجا رسیده

میده بهت

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

من چند روز پیش یه خرید داشتم،پول رو واریز کردم،آدرس و کد پستی و... همه رو فرستادم. گفت چهارشنبه ارسا ...

به منم ندادن ولی بستم رسید بهم ولی تو پیگیری کن بهشون پیام بده

ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺
من قبلا از سایت خرید کرده بودم،بهم کد رهگیری پست رو داد، چک میکردم که الان تو چه مرحله ایهولی تا حال ...

نگران نباش ایتا و کل پیام رسانهای ایرانی زیر نظر پلیس فتاست بر خلاف اینستا،

خواهرم از اینستا قرص لاغری خریده بود دو میلیون و نیم داده بود یارو کلاهبر دار بود یک ماه و نیم سر دوند اصلا جواب نمیداد خواهرم به فتا شکایت کرد گفتن مسئولیت سایتهای خارجی و اپلیکیشن های خارجی با ما نیست اگه از اپلیکشن و سایتهای مجاز ایرانی خرید داشتید به راحتی قابل پیگیری بود

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️