2777
2789

سلام دوستان 

من 20سالمه و 3ساله ازدواج کردم الان میخوام اقدام کنم و برام مهمه که انشالله جنسیت بچه پسر باشه میشه تجربه هاتون رو در اختیارم بذارید میخوام برم دکتر برای رژیم 

ودرکنارش باید چکار کنم لطفاً راهنمایی کنید 

کسی از اهواز هست دکتر فانی رو بشناسه کارش چطوره برای تعیین جنسیت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بهتره با همچین تفکری کلا بیخیال بچه آوردن بشید چ اصراریه خب اون بچه هم تهش با همین تفکر بزرگ میشه و نسل این تفکر بی تفکر ادامه پیدا میکنه 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
عزیزم بهتره با همچین تفکری کلا بیخیال بچه آوردن بشید چ اصراریه خب اون بچه هم تهش با همین تفکر بزرگ م ...

گلم من توضیح دادم چرا پسر میخوام و اتفاقا به شدت خانواده دختر دوستی هستیم

ان شاالله به مراد دلت برسی اگرم تلاشت رو کردی و نشد ناراحت نشو خدا خودش داخل قرآن گفته به هرکی دلم بخواد دختر میدم و به هر کی دلم بخواد پسر میدم پس اگر اونی نشد که براش تلاش کردی ناشکری نکن و در آخرم اینکه این مردا هستن که جنسیت رو تعیین میکنن و کاشکی از بچه اول اینقدر خودت رو درگیر جنسیت نکنی اذیت میشی برات دعا میکنم هرچی می خوای و به صلاحت هست خدا بهت بده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲
ان شاالله به مراد دلت برسی اگرم تلاشت رو کردی و نشد ناراحت نشو خدا خودش داخل قرآن گفته به هرکی دلم ب ...

انشاالله قطعا که همه چی دست خداست منم تلاشم رو میکنم اگه نشد که هیچی اگه شد هم که میشه پشتوانه دخترم 

آره ولی شوهرم اصلا رعایت نمیکنه نمیدونم چکارش کنم

انشاالله قطعا که همه چی دست خداست منم تلاشم رو میکنم اگه نشد که هیچی اگه شد هم که میشه پشتوانه دخترم ...

حداقل ۳ ماه تا ۶ ماه باید رژیم سر سختانه بگیرین مخصوصا شوهرت باید خیلی رعایت کنه روز ۱۲ تا ۱۳ عادت ماهیانه ت برو سونو انجام بده ببین تخمک از کدوم تخمدانت داره آزاد میشه اگر از تخمدان سمت راست اقدام کنی احتمالش بالاتر میره نیم ساعت قبل از اقدام شوهرت اسپرسو بخوره خودتم واژنت رو با جوش شیرین بشور می خوام بهت بگم اون ماعی که مطمئنی تخمک از تخمدان سمت راستت هست از روز ۳ تا ۷ پریودی قرص لوترازول بخور اینم احتمالش رو میبره بالاتر ولی ممکنه دوقلو هم باردار بشی که اونم دردسرهایه خودش رو داره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲

گرمی جات خودت و همسرت بخور بخصوص همسر ...دکتر برو خودش میگه البته صد درصد چی نیست ..مثلا اونایی که عفونت دارن بیشتر احتمال دختر دار شدن دارن ...دوری یا نزدیکی به تخمک گذاری . یک سری چیزای خصوصی دیگه هم هست که دکتر میگه