2777
2789
عنوان

شوهرم باهام قهره

180 بازدید | 9 پست

سلام من نزدیک دو سال ک نامزدم این هفته مادر شوهرم  به خاطر پا درد دوبار دکتر رفت با دختراش.همسرم چند باری می‌گفت که برو بهش سر بزن با این که همسایم ولی نرفتم چون رابطه صمیمی باهاش ندارم فقط جمعه ها دعوتم می‌کنه الانم از صب شوهرم قهر کرده ک چرا نیومدی چرا اینجوری میکنی از الان خودتو جدا می‌دونی . اعصابم خورده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نرو بزار عادت کنه 

ایول همینقدر رابطه خوبه 

ب مادرامون چی رسید این همه محبت کردن بهشون ک بخواد ب ماها برسه

حالا ی عیادت ی ساعته برو بیا

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

اما بنظرم شوهرت درست میگه باید واسه احترام هم که شده به عیادتش می‌رفتی 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

وااااا رابطه صمیمی ندارم چیه مگن حتما باید با مادرشوهر جیک تو جیک باشی بری عیادتش، همبن کارارو میکنید بعد میگید قوم 

شوهر باهامون لجن

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

وااااا رابطه صمیمی ندارم چیه مگن حتما باید با مادرشوهر جیک تو جیک باشی بری عیادتش، همبن کارارو میکنی ...

منظورم اینه انقد راحت نیستم باهاش که الان مریضه برم بریزم بپزم بشورم همیشه در حد مهمون بودم البته ناگفته نمونه پارسال پاش شکست دوماه یه روز درمیون میرفتم ازصب تا شب