2777
2789

من مهمون دعوت کردم خونم ناهار بعد قرار بود فردا بیان اما افتاد برای شنبه حالا سوالم اینکه زنگ زدم دوستم گفت از جمعه اون هفته بچه اش اسهال استفراغ ویروسی گرفته و دوبار برده دکتر میگه میخواستم نیام ولی بچه اش الان حالش خوب شده  میگه میخوام بیام و منم بچه کوچیک دارم چند روز دیگه هم واکسن یکسالگی داره الان این ویروس واگیر داره یا نه ؟؟

چون میگه حالش کامل خوب شده منم نمیتونم بگم نیاید دوست صمیمی ام ویروس اش تا چند روز واگیر داره ؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترموهیچ جانمیبرم فقط به خاطرویروس ادم مریضم پیشش نمیزارم بیا ولی بازم اززمستون پارستال ۱۰باری ویروس گرفته

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم

تا دو هفته ویروس میمونه در زمینه مریضی و بچه هیچ گونه تعارفی با هیچکس نداشته باش غذایش برای تو و اون بچه است گناه داره ،بهش زنگ بزن کنسل کن بگو بهداشت پنجشنبه واکسن زده بچه ات تب داره نمی تونی مهمانداری کنی بگو بعدا اطلاع میدی کی بیان