2777
2789

بچم فقط سه ماه و نیمشه فقط . با  ک ا ن د و م جلوگیری کردیم این مدت . چند روز پریودم عقب افتاد اینبار مُردم و زنده شدم. تمام تن و بدن من یک هفته بود داشت مثل بید می‌لرزید . فکر میکردم نکنه وسیله جلوگیری سوراخ بوده 😬از شدت استرس تهوع هم گرفته بودم توهُم بارداری زده بودم .

خودم ک اصلا نمیخام . یعنی میگم همین یه بچه برای تمام زند گیم کافیه آنقدر ک سر بارداری و زایمان ذلت و بدبختی و درد کشیدم . 

همسرم هم آنقدر کارای خونه و سر کار و ... با هم افتاده گردنش که دیگه میگه گنجایش وظایف یه بچه دیگه رو ندارم .

خلاصه بگم بچه نمیخایم . حالا سوالم اینه . دستگاه گذاشتن چجوریه . من روشی میخام ک صددد درثد پیشگیری کنه .

عاجزانه خواهشمندم راهنماییم کنید .

الان پریودم و خداروشکر اینبار به خیر گذشت . اما دیگه هیچ وقت نمیتونم همچین استرسی رو تحمل کنم .

هرگز 

ممنون میشم راهنماییم کنید🙏🏻😩♥️

تو رو جدتون لایکم نکنین😣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید بری دکتر زنان برات آیودی بزاره! 

اما صد درصد نیست امکان خطا ۱۰ درصدی داره اما بالای ۹۰ درصد درست عمل میکنه

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

من ۸سال از دستگاه استفاده کردم عالی وراحت بود

عزیزم  میگن بعضی دستگاه ها قابل اطمینان نیستن . میشه راهنماییم کنی .

شما از کجا خریدی ؟

کدوم شهری

و اینکه آیا مارک دارن دستگاه ها . اگر دارن ممنون میشم بگید چه مارکی بود دستگاهتون . 

من میترسم میگم حتی اگر دستگاه هم گذاشتم باید از ک ا ن د و م هم استفاده کنیم 🥲 

بعد شنیدم با دستگاه خیلی باید مراقب بود ک یوقت کنده نشه و... آیا این حقیقت داره؟

تو رو جدتون لایکم نکنین😣
عزیزم میگن بعضی دستگاه ها قابل اطمینان نیستن . میشه راهنماییم کنی .شما از کجا خریدی ؟کدوم شهریو این ...

من رفتم یه خانم دکتر که دکتر عمومی هست برام گذاشت

اصلا مارکشم نمیدونم 

فقط یه ماه جلوگیری باید داشته باشی

تا سونو بدی واز قرار گرفتن دقیق سرجاش مطمعن بشی

وتمام 

من حتی براچک کردنشم نمیرفتم نو اون هشت سال 

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد