2777
2789
عنوان

خانومای قرتی و شوهری واهل دل بیاین سوال دارم😉

| مشاهده متن کامل بحث + 2972 بازدید | 77 پست
تعهد و هیزی

اینا رو فقط تو گذر زمان و رفت و آمد عادی باهاش میتونی بفهمی

مثل عصبانیت و... نیست که بشه آزمایشش کرد

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ن قدم ۱۶۶ هس بیشترشو میخوام قربون دستت😂

منم بیشتر میخواستم ولی گیرم نیومد

عوضش اخلاقش شخصیتش عالیه

اگه اینارو داشته باشه تو بودی قبول نمیکردی؟

آدم بعضی جاها مجبور میشه توقعش رو بیاره پایین

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
من بخرم هم به کارم نمیاد نهایت دو تا خونه بریم جلو بازی به انجام نمی‌رسه صلواااااااااات بلند

ای کلک

این بازی ته نداره🙈🙈🙈🙈😶😛

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔

اینا رو فقط تو گذر زمان و رفت و آمد عادی باهاش میتونی بفهمیمثل عصبانیت و... نیست که بشه آزمایشش کرد

رفت آمد زیاد نمیتونم داشته باشم خانوادم حساسند نمیزارن ک

یکی هم اینکه موقعیتش اخلاق و همه چیش اوکیه ولی من قیافش زیاد به دلم نیست اخه چیکار کنمم

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
ای کلکاین بازی ته نداره🙈🙈🙈🙈😶😛

والا همون خونه اول میریم سراغ مار    دیگ بازی کردن نداره

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

رفت آمد زیاد نمیتونم داشته باشم خانوادم حساسند نمیزارن کیکی هم اینکه موقعیتش اخلاق و همه چیش اوکیه و ...

یعنی کلا ظاهرشو دوست نداری؟

خب ببین نمیشه که رفت و آمد نکنی

خونوادتو متقاعد کن که اینا واسه شناخت طرفه

اصلا چن ماه باید بری و بیای تا واقعا ببینی طرف به درد میخوره یا نه

اگه خواستگار رسمیه که دیگه ایرادی نداره

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

شما كه تاپيك رو زدي دقيقا بگو چي هست اين بازي ؟؟ براي ما كه نميدونيم

عشقم اسمش ک روشه بازی مارو پله است البته از نوع زناشویی

بیشتر بگم ممکنه تعلیق شم😝😶

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔

یعنی کلا ظاهرشو دوست نداری؟خب ببین نمیشه که رفت و آمد نکنیخونوادتو متقاعد کن که اینا واسه شناخت طرفه ...

کلا ننن. ولی مثلا شاید ۴۰ درصد به دلمه 

ن بابا خواستگار رسمی نیس