2777
2789

فروشنده میگفت قطعات پاکشوماچینی هست وبدردنمیخوره دووهم اصلش توبازارنیس بایداصلش گیربیاری دووروکاروخونه اسنواسرهم میکنه اسنواهم که تعریفی نیس من قصدم پاکشوماست ممنون میشم نظراتتون روبگید

خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پاکشوما و ابسال جدیداش کثیف لباسو میده بیرون قدیمیاش عالی بود

ظرفشویی گلم ولی خواهرم تازه چندروزه لباسشویی روگرفته میگه توتایم 45دقیقه لباسهای شوهرش که رنگ روشن هستن خیلی تمیزمیکنه حتمامدل پایین گرفتین

خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری  
مادرشوهرم چندین ساله اسنوا داره خیلی هم عالیه

ظرفشویی؟! 

ما پاکشوما داریم راضیم

کی گرفتین چندنفره وچه مدلی هست 

پارسال گرفتیم ۱۵ نفره، من واقعا راضیم

مدلش رومیگی عزیزم 

۳۵۱۱

الان مدل 3512و3513روهم داره میگه 3513خیلی بهتره چون تمام فوله