2777
2789
طبیعت پولشو از ارث باباش میده یا از جیب ماها؟؟

سوال اینه طبیعت از کجا اورده حالا اون ب کنار ،واقعا ملت نمی دونن بوجه صدا س دولتی از جیب ملته یعنی نفت یعنی بیت المال نیاز بود واسه بیست و اندی قسمت ۱۰۰میلیارد بوجه بگیره حالا ببین پایتخت ۸ عوامل با چ بوجه ای راضی میشن ب لطف استقبال بینظیر ما😁😁😁 کاش واقعا دلی و بخاطر ملت بود اونوقت نوش جونشون ولی واقعیت و اصل قضیه پول ب جیب زدن عوامل بود نشد پایتخت ۶ و با اون فضاحت نیمه ول نمی کردن بخاطر کمی دستمزد🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوال اینه طبیعت از کجا اورده حالا اون ب کنار ،واقعا ملت نمی دونن بوجه صدا س دولتی از جیب ملته یعنی ن ...

صدا و سیما از پیام های بازرگانی و برنامه های مختلف درآمد زایی داره، طبیعت هم مثل همه شرکت های تولیدی دنیا تبلیغات می‌کنه تا مشتری اش بیشتر بشه، برخی شرکت های بزرگ تولیدی مثلاً ده درصد از درآمد شون رو برای تبلیغات می ذارن تا بیشتر شناخته بشن و درآمد شون بیشتر بشه 

خداوندا قاتلین ظالم کودکان معصوم و مظلوم فلسطینی رو نابود کن/

طبیعت پولشو از ارث باباش میده یا از جیب ماها؟؟

صدا و سیما از پیام های بازرگانی و برنامه های مختلف درآمد زایی داره، طبیعت هم مثل همه شرکت های تولیدی دنیا تبلیغات می‌کنه تا مشتری اش بیشتر بشه، برخی شرکت های بزرگ تولیدی مثلاً ده درصد از درآمد شون رو برای تبلیغات می ذارن تا بیشتر شناخته بشن و درآمد شون بیشتر بشه 

صدا و سیما از پیام های بازرگانی و برنامه های مختلف درآمد زایی داره، طبیعت هم مثل همه شرکت های تولیدی ...

احسنت البته درصد ناچیز ی بوجه تیوی از تبلیغاته اما قسمت اهمش دولتی جانم در صورتی مشکلی نیس ک خصوصی باشه هرچند باز دلیل نمیشه بچه های اسپانسر یا کارگردان یهو بازیگر بشن و سریال کلا کاربرد تبلیغی و با دستمزد انچنانی حکم کیف پول واسه عوامل برنامه پیدا کنه این ب هر صورت رانت شما تصور کن ی کارگرترجیح میده ی کارخونه تاسیس بشه یا با جیب خالی بشینه سریال ی خانواده معمولی با صرف چنین بوجه ای ببینه در صورتی ک ن جلوه های ویژه ای داشته ن خرج انچنانی صرف سریال شده و اکثرش دستمزد عوامل بوده !!!

دیگه مهم اخرش بود که جوری ساختن حاکم پسند بقیشو بیخیال 

پ ن پ توقع داشتی مردم رو پر روووو کنن از فردا همه دلشون بخواد پولدار بشن ؟دیگه چی؟مردم باید الگو داشته باشن برای زندگی فقیرانه و در عین حال بگن ما خیلییی خوشبخت و خوشحالیم و عاشق هم هستیم 

خلاصه یک مشت دروغ و دغل

در اصل بیست و شیش قسمت بوده پایانش رو عوض کردن

نه این حرف دروغه ، چون قسمت اول که پخش شد همه معترض شدن تایمش کمه اوت ۴ قسمت رو به بقیه اضافه کردن ، تازه چند ماه قبل از عید من تو مشهد دیده بودمشون تو همون تایم فیلم برداری 

پس چیزی تغییر یا اضافه نشده ، شایعه زیاد میگن

کز دیو و دد ملولم  و انسانم آرزوست .#فلسطین 🖤🥀 /  به خطـوط پیشانی ام نه ! به ترک های قلبــم نگاه کن و ببین اوج خستگی ام را .  .  🌱کاربری دست دو نفره
احسنت البته درصد ناچیز ی بوجه تیوی از تبلیغاته اما قسمت اهمش دولتی جانم در صورتی مشکلی نیس ک خصوصی ب ...

اولا بحث میزان مخاطب هست وقتی سریال های معمولی دیگه شاید زیر ۵۰ درصد مخاطب داشته باشن اما پایتخت اوایل حدود ۵۰ و بعد تا ۸۰ درصد رشد مخاطب گویا داشته خوب صدا و سیما بودجه بیشتر بهش میده چون غالب مردم رو جذب کرده،

اینم بگم همون طبیعت که تو خود سریال تبلیغات میشد هم تبلیغات قبل هم وسط و هم پایان سریال میتونن بودجه عوامل سریال رو تامین کنن.

هزینه تبلیغات تو صدا و سیما زیاد هست.

الان همین نی نی سایت برای تبلیغات کلی پول میگیره چه رسد به صدا و سیما....

دوماً فوتبال میبینی چقدر طرفدار داره مخصوصا تیم های استقلال و پرسپولیس و تراکتورسازی و ...

بازیکن های فوتبال برخی شون قراردادهای سنگین میلیاردی دارن ولی بازم خیلی از مردم فوتبال میبینن.

اولا بحث میزان مخاطب هست وقتی سریال های معمولی دیگه شاید زیر ۵۰ درصد مخاطب داشته باشن اما پایتخت اوا ...

دیدگاه شما متفاوته و البته نظر شخص شماست و محترم ولی مورد تایید من نیس  منم نظر خودم و دارم اصراری ندارم تایید کنید🙏

دیدگاه شما متفاوته و البته نظر شخص شماست و محترم ولی مورد تایید من نیس منم نظر خودم و دارم اصراری ن ...

من صحبت ام چیز دیگری هست.

منم با شما موافقم که دستمزد بازیگر یا فوتبالیست نباید بیشتر از عرف باشه اما میگم دست ما نیست...

کل دنیا اینجوری شده و ما هم نمی‌تونیم تغییر بدیم...

کل دنیا بازیگران وقتی معروف و کاربلد میشن دیگه برای بازی تو فیلم و سریال ها معمولاً دستمزد های زیاد میگیرن.

مردم هم معمولا براشون مهم نیست چون مردم معمولاً دوست دارن فیلم و سریال هایی ببینن که بازیگران معروف و حرفه ای توش هستن و کاری به دستمزد و بودجه اینا ندارن.

صدا و سیما هم براش جذب مخاطب و رضایت مخاطب مهمه و میتونه بودجه دو سه تا سریال رو بده به پایتخت که مردم رضایت داشته باشن.

تو سینما هم همینه... یک فیلم سینمایی جزو پر فروش ها میشه وقتی میبینه شاید نکته خاصی توش نداشته باشه اما چند تا بازیگر معروف توش هستن و همین باعث پر فروش شدنش شده.

من دارم میگم وقتی مردم از فیلم و سریال که توش بازیگر معروف هست استقبال میکنن کارگردان ها هم معمولاً میرن به سمت جذب بازیگران گران قیمت و معروف تا فیلم اشون رو مخاطب بیشتری ببینه...

با اینکه کارگردان می‌دونه اگر با بازیگر معمولی اون فیلم رو پر کنه کلی براش ارزون تر میشه اما تو برنامه های تلویزیون و سینما مهم تعداد مخاطب هست

من صحبت ام چیز دیگری هست.منم با شما موافقم که دستمزد بازیگر یا فوتبالیست نباید بیشتر از عرف باشه اما ...

البته ایران در شرایط فعلی اصلا شبیه همه دنیا نیس چ از نظر تورم و اقتصاد چ از هر نظر دیگه بس چرا باید از لحاظ رانت و دستمزد رو دست همه دنیا باشه!!! وقتی مردمش تا کمر تو سطل اشغالن وقتی تو همین سایت خانمی میاد میگه ۶ ماهه بچم گوشت نخورده عقل سلیم میگه دخل و خرج باید بخونه وقتی جلو روی مردم چنین خرجی مهر تایید میگیره بس چه باکی کسی جلو اختلاس و بگیره دسه کم سهم من نوعی اینه ک هر دو صورت قضیه رو در نظر بگیرم!!! عزیزم ی سوال ایا سریال پایتخت وقتی شروع شد چند تا بازیگر معروف داشت ک ب قول شما ۵۰ درصد مردم نشستن پاش؟!مگه ن اینکه یکی اقای خمسه عزیز بود ک بر خلاف گفته شما بخاطر ب چشم اومدن بیشتر شخصیت نقی ب بهانه ای حذف شد!تو نظر اولی ک نوشتم اگه رجوع کنید متوجه میشید ک گفتم فصل  ۱تا ۵ سریال محتوا داشت ولی قسمت ۶ و ۷ و بعد شهرت ب قول شما ب شدت نزول داستان و محتوا داشت و بیشتر جنبه مادی سریال اهم شد ک حتی اقای تنابنده قسمت ۶ راضی نشد با دستمزد پیشنهادی بیشتر از چند قسمت بازی کنه اگه تا الانش مردم پاش نشستن صرفا بخاطر موضوع  و قدرت داستان و فیلمنامه بوده  ک متاسفانه همین تاپیک گواهه دو فصل پایانی خیلی بی سر و ته و تکرار موضوعات فصول قبل بوده ب نوعی این خالی کردن جیب ملته ب هر حال اگه شما تایید میکنی حرفی نیس .

البته ایران در شرایط فعلی اصلا شبیه همه دنیا نیس چ از نظر تورم و اقتصاد چ از هر نظر دیگه بس چرا باید ...

من تایید نمی‌کنم منم مثل شما موافق دستمزد های کلان نیستم.

اما میگم همین پایتخت ۷ حدود ۸۰ درصد کل کشور مخاطب برای تلویزیون داشته... یعنی سلیقه مردم ایران با هم متفاوت هست...

اینکه گفتی مردم ایران تا کمر تو سطل هستن هم متفاوت هست.

تو ایران یکسری بازیگر و فوتبالیست و سلبریتی داریم که یکسره عکس از رستوران های لاکچری و خونه ماشین لاکچری و سفرهای خارجی لاکچری شون تو اینترنت و اینستاگرام منتشر میکنن.

یک عده هم مردم دهک های یک تا ۷ هستن که محتاج کالابرگ و یارانه نقدی هستن و با کمک دولت و مجلس روزگار میگذرونن.

پس همه جور قشری داریم.

این بحث سطل زباله هم که گفتی به خاطر مسئله بازیافت هست،

بازیافت سود بسیار زیادی داره الان حتی برخی تحصیل کرده ها کار اصلی شون رو ول کردن و کارخونه بازیافت زدن.

چون چند تا دستگاه میخرن زباله ها رو بازیافت میکنن و به تولیدی ها به عنوان مواد اولیه می‌فروشند و این سود زیادی براشون داره...

یک مستند خارجی هم من دیدم که دانشجویان خارجی برای تامین هزینه تحصیل دانشگاهی شون تو کار جمع آوری زباله بازیافتی و فروختن به شرکت ها رفته بودن.