2777
2789

اون ماشین ارسطو ۳۰ میلیارد بود خودش اگه میفروخت پولدار میشدن😂

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🫤🫤🫤 اوکی منم فیلم می‌سازم جمعش نمیکنم به جاش آخرش میرم حرم تروخداااا یاد بگیرید مسائل فرهنگی سیاس ...

دوست عزیز رسانه تو همه ابعاد میتونه کاربرد داشته باشه 

چیزی که واضحه اینه که قرار نیست همه مخاطبها یه جور باشن ایشون حرم امام رضا رو دوست داشته شما نداشتید نمیتونید بگید تفکر و سلیقه لش مثل شما باشه!

رسانه اسمش روشه و تعاریف جهانی و استانداردش مشخصه

والا سریال های ترکی و هندی و آمریکایی که جز خیانت و بزن بزن و بکش بکش سر پول چیزی نداره که شما منتقد خوب و بد این سریال شدین حداقل باز توی تموم این فصل ها احترام به پدرو مادر و بزرگتر ها و سخت نگرفتن زندگی با احلاق بد شوهرساختن و کمک کردن به زن برای رسیدن به علایقش محبت بین فامیل و خیلی نکات مثبت دیگه داشت کنارش هم ضعف هایی داشت ولی باید دیدمون رو مثبت کنیم مگه این کلیپ های طنز اینستا که مرده چادر میپوشه و مسخره بازی درمیاره یا فقط حرفهای زشت و رکیک شوخی میشه یا بابا رو مسخره میکنن یا مادر رو چی داره که دست به دست میچرخه 

🫤🫤🫤 اوکی منم فیلم می‌سازم جمعش نمیکنم به جاش آخرش میرم حرم تروخداااا یاد بگیرید مسائل فرهنگی سیاس ...

یه جستجو تو اینترنت بزن...

همون شبی که قسمت آخر پخش شد جستجوی بلیط مشهد در ایران ۴ برابر شده ، این یعنی مردم ایران در وجودشون امام رضا علیه السلام رو بسیار دوست دارن فقط کافیه یک تلنگر بهشون زده بشه تا برن زیارت آقای مهربان، ضامن آهو ، امام عزیز...

اینم بگم امشب فیلم منصور رو تلویزیون گذاشت راجع به شهید منصور ستاری که با جسارت و شجاعت در اوایل انقلاب با وجود تحریم ها هلیکوپتر ایرانی ساخت، تو فیلمش هیچ صحبتی از امامان نبود... هر فیلم موضوع خودش رو داره.... سریال پایتخت ۷ هم راجع به مازندران صحبت کرد هم تاجیکستان هم مشهد... حالا شما چرا ناراحتی مشهد هم تصویرش اومد نمی‌دونم!

در ضمن فیلم بسیار خوب جمع شد، ارسطو و رحمت چوب دروغگویی شون به نقی رو خوردن و شهاب سنگ رو از دست دادن... سارا و نیکا و فهیمه و رحمت و ارسطو و شهربانو هم تو این سری ازدواج کردن... دیگه منتظر چی بودی؟

خداوندا قاتلین ظالم کودکان معصوم و مظلوم فلسطینی رو نابود کن/

یه جستجو تو اینترنت بزن...همون شبی که قسمت آخر پخش شد جستجوی بلیط مشهد در ایران ۴ برابر شده ، این یع ...

من نمی‌دونم دوست قشنگم! امام رضا عشق منه خودم مسلمونم و به امام ها به عنوان انسان‌های پاک ارادت دارم ولی خب منظورم چیز دیگری بود اولا بهترین فیلم های سینما در جهان پند اخلاقی ندارن ! مگه شما بچه ای که بخوان بهت بگن آدم بد به نتیجه نمیرسه آدم خوب نتیجه کارش و میبینه ؟! ببینید پایتخت خودش یکی از بهترین سریال های ایران بود و همه دوسش داشتیم این دوست داشتن باعث شد همه فصل ۷ رو ببینن در صورتی که فصل ۷ برای کارگردان و تهیه کننده و بازیگران فقط صرف در آمد زایی بود محتوای خاصی برای ارائه نداشتن مردم هم خر نیستن که میفهمن !!! ولی اونایی که گارد دارن نه این فیلم خوب بود دیگه کاریش نمیشه کرد اصولا فیلم ضعیف دوست دارن گویا ! من پایتخت رو با فیلم های کریستوفر نولان مقایسه نمیکنم دارم با همین دو سه فصل قبل خودش مقایسه می‌کنم !!! 

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

دقیقا همش ور ور ور ادم مغزش درد میگیره فیلم که فقط حرف زدن نیست اینا دیالوگ هاشون یه کتابه😑 فقط نشس ...

هوم واقعا یبار گفتم همه نگا میکنن مشوق شدم تا خواستم نگا کن ۵ دیقه نشد داشتم خفه میشدم دیگ زدم ی جا دیگ چیه اخ .

اولا :: اگه پدر و مادر بچه ای هر دو با هم بر اثر کرونا فوت کنند( که تقریبا عجیبه دوتاایی فوت ب ...

همه اینایی که گفتین درسته ولی ربطی به سریال نداره! توی سریالها اینهمه اتفاق غیر واقعی میفته ! فیلمه فیلم! 

دوما دیگه خیلی نوبرید شما که اینو به پدوفیل ربط دادید!!!! 

خدا رحم کنه واقعا