2777
2789
🫤🫤🫤 اوکی منم فیلم می‌سازم جمعش نمیکنم به جاش آخرش میرم حرم تروخداااا یاد بگیرید مسائل فرهنگی سیاس ...

کارگردان دوست داشته فیلمو با حرم جمع کنه

یکی دیگ دوست داره کلا یه سریال یه فیلم از یه واقعه دینی میسازه

شما هر وقت فیلمساز شدی فیلمتو هر جور دوست داشتی تموم کن

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

کارگردان دوست داشته فیلمو با حرم جمع کنهیکی دیگ دوست داره کلا یه سریال یه فیلم از یه واقعه دینی میسا ...

۴۴ نفر لایک کردن توضیحی ندارم 

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه فیلم هندی نشون میداد شبکه جم بالیوود ۶۰۰ قسمت بود😐 کاش پایتخت هم ۶۰۰ قسمت بود

وای فکر کنم تا آخرش ارسطو و رحمت و بهتاش ۱۰۰ تا زن میگرفتن😅

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

🫤🫤🫤 اوکی منم فیلم می‌سازم جمعش نمیکنم به جاش آخرش میرم حرم تروخداااا یاد بگیرید مسائل فرهنگی سیاس ...

خدا رو شکر کارگردان وبازیگر وسیاسیون و....همه خوب فهمیدن چه جوری مردم رو سرگرم کنن تا فکرمونو از مسائلی که همه خوب میدونیم چیه دور کنن 

اگه شری می‌فهمید ارسطو چقد سابقه درخشانی داشته قبلا زنده ش نمیذاشت

آره خجالت نمی‌کشه یه بار اون دختره تهرانی بعد چینی بعد این واقعا که مردا اینجورین😏

‌آرزو  قلبیم به عشقتون برسید😊❤️ خیلی دوست دارمmilad😍

بچه‌ها من ی جاشو متوجه نشدم 

مگه جریان کمونیست دروغ بود؟

ک هما از دست بهتاش ناراحت شده بود ک به دروغ ما رو کشوندی توی جاده 

اخه بهتاش ازشون فیلم گرفته بود واقعا کمونیست بودن 

🔴🔴

بچه‌ها من ی جاشو متوجه نشدم مگه جریان کمونیست دروغ بود؟ک هما از دست بهتاش ناراحت شده بود ک به دروغ م ...

کمونیست نبود 

من زیاد از حرفاشون متوجه نشدم ( چون لهجه تاجیکی داشتن) ولی انگار پدره توسط کمونیست ها شکنجه شده و رو سرش اون تتو رو زدن و خودش اصن کمونیست نبوده 

از فک کردن به اشتباهات گذشته دست بردار و به تلاش ادامه بده
الان که داستانو فهمیدم دیگه نمیخوام ببینم

کدوم‌داستانو

خودمم‌ندیدم

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

وای چقد غر زدین😳😳😳همونایی که بیشتر ایراد گرفتن نشستن کل سریالو با دقت دیدن خو خوشتون نمیاد نبینین😒

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

من حیلی پایتختو دوست داشتم و دارم ولی امسال انگار یطوری بود صحنه های قشنگ خیلی داشتا ولی انگار با هم ربط نداشت سکانساش بی مسما بود تیکه کلامای اینستایی بود بیشتر بعضی ها واقعا خندیدیما ولی خوب بازم خسته نباشن

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀