2777
2789

ما یه خونه کوچک داشتیم دو دونگ بنام من بود وقتی بچه دومم و خدا داد طرح مادران ماشین بنامم دراومد همسرم گفت بنام من کن من قبول کردم الان یه خونه بزرگتر خریدیم ماشین و خونه و طلا و هر چی داشتیم و فروختیم قرار بود که منم شریک باشم شوهرم گفت که تو قولنامه جای امضات و خالی گذاشتیم چون بخاطر بچه نتونستم برم املاک.خیالم راحت بود که منم شریکم.حالا موقع سند زدن شده شوهرم زده زیر همه چیز داره من و میپیچونه دارم دق میکنم تا گوشواره گوشمم دادم فروخت حالا بعد چندسال زندگی دستم خالی خالی مونده چکار کنم خواهرانه بگید

اینجا حرف اول و آخر و تاریخ عضویت هرکس میزنه.یچیزی مثل شناسنامه برای هویت افراد... بسیار مهمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا هم کاری نمیتونی کنی بیخیال دیگه از این لطفا در حقش نکن ، پولاشو ذخیره کن واسه خودت و بگو خرج شده

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

قهر کن برو خونه بابات ، تا به نامت نکرده برنگرد

اگه پدر مادر داشتم که اوضاعم این نبود 

اینجا حرف اول و آخر و تاریخ عضویت هرکس میزنه.یچیزی مثل شناسنامه برای هویت افراد... بسیار مهمه
هیچی دیگه .اصرار نکن بزار بزنه به نام خودش بعد با مهریه اجرت المثل و حق تنصیف‌ ازش بگیر .یا اصلا ولش ...

حوصله شکایت بازی ندارم ولی زورم میگیره که میگه واسه مال دنیا خودت و میکشی

یا هم کاری نمیتونی کنی بیخیال دیگه از این لطفا در حقش نکن ، پولاشو ذخیره کن واسه خودت و بگو خرج شده

از اول زندگی خواستم برم سرکار نداشت حالام میگه مگه تو سرکار رفتی پولش دست من نیست ماهی یه تومن میده بمن فقط