2777
2789

۱ اردیبهشت تولد شهید ابراهیم هادی هستش

میخوایم به مدت یک هفته بهشون صلوات هدیه بدیم

دیگه شهید هادی نیاز به معرفی ندارن💙

نفری ۱۰ صلوات بفرستید و هدیه کنید به مادرمون، حضرت زهرا..🩷

چون شهید هادی هم ارادت زیادی به حضرت زهرا داشتن

انشاالله اجر و پاداش کارهای قشنگتون با مادرسادات باشه💚

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار می‌کنیم، جز خدا..✨️🌾

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

التماس دعا

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
دست خالی برگشتم ازشون حاجتمو ندادن🙂💔

قسمت بود میدادن عزیزم ، نباید به زور از خدا یا اهلبیت چیزی بخوایم چون واقعا گاهی به صلاحمون نیست 

خودم التماس خدا و شهدا کردم با یکی ازدواج کنم و الان بعد چند سال شکر میکنم که نشد و با همسرم ازدواج کردم

آخ امان از وقتی که دلت به دل شهدا گره بخوره...چقدر خوشحالم که سعادت داشتم شهدا رو بشناسم و دل به دلشون بدم..

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

والا من ی باررفتم امامزادهچادر سرم کردم داشتم قران میخوندم ازسرم افتاده بود حالم بدبود ی زنه با اخلا ...

همه که مثل هم نیستن همین شهید ابراهیم هادی زندگینامش نشون دهنده یه مرد واقعی حتی الان که شهیده حاجت میده 

والا من ی باررفتم امامزادهچادر سرم کردم داشتم قران میخوندم ازسرم افتاده بود حالم بدبود ی زنه با اخلا ...

همه که مثل هم نیستن همین شهید ابراهیم هادی زندگینامش نشون دهنده یه مرد واقعی حتی الان که شهیده حاجت میده 

قسمت بود میدادن عزیزم ، نباید به زور از خدا یا اهلبیت چیزی بخوایم چون واقعا گاهی به صلاحمون نیست خود ...

به زور نخواستم چون نمیدن می‌دونم شاید توقع زیادی دارم اصلا شاید لایق نمیدونن اونی که من میخواستم بدن 

ولی حقمم این نبود چندبار پشت هم دلم شکست عیبی نداره لابد لایق نیستم 🙂💔

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

قربونت برم

حتما کتاب سلام برابراهیم رو بخون..

میفهمی شهید حتی چجوری در این مواقع برخورد میکردن و نگاهت عوض میشه🥺🥺

به زور نخواستم چون نمیدن می‌دونم شاید توقع زیادی دارم اصلا شاید لایق نمیدونن اونی که من میخواستم بدن ...

شاید هم قراره بدن و الان فقط زمانش نیست

امیدوارم تاپیک خوشحالیتو خیلی زود بزنی

قربونت برمحتما کتاب سلام برابراهیم رو بخون..میفهمی شهید حتی چجوری در این مواقع برخورد میکردن و نگاهت ...

ازکجا میدونی نخوندم؟

میگم ک از همون تاریخ ک رفتم توامامزاده و ی زنه اینجور بهم گفت حالم ازهمشون بهم میخوره..

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

شاید هم قراره بدن و الان فقط زمانش نیستامیدوارم تاپیک خوشحالیتو خیلی زود بزنی

سه چهار سال قراره تاپیک خوشحالی بزنم😄

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍