2777
2789
عنوان

ناراحتي همسر از تولد بدون اون

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 33 پست
پدرمادرت نباید اینکارو میکردن خودت فکرشوبکن یجورایی اصن شوهرتو حساب نکردن ،سوپرایزم میشد با همسرت هم ...

اره اما من ميدونم كه اون ميخواسته جمعه بياد ببينه مامانم حاضرو اماده همه كارارو كرده فقط بگه منم برات تولد گرفتم يه صد تومنم پول بده كادو مادو كه هيچوقت نميخره فقط كارت هديه و پول خيلي راحت 

خودشم ميدونه كه مامانم اينا چه تولد بابام چه من و خواهرم رو هميشه همون روز ميگيرن و اصن عادت نداريم زودتر يا ديرتر بگيريم 

مرسي بابت تبريكت

اره واقعا حق با اونه...شاید اصلا برنامه داشته واسه تولدت.... برنامه هاش بهم ریخته کلا.... باید بگی ...

اخه اصن شرايطشو نداشت كه بياد چون شماله 

و من مطمئنم كه هيييييچ برنامه اي نداشته دوس داشته مامانم همه برنامه هاشو ميذاشت جمعه حاضرو اماده ميومد ميشست پيشم پس فردا ميگفت من برات تولد گرفتم 

چون اصن تو فاميلاشون تولد نميگيرن اينم زياد عادت به سوپرايز كردن و برنامه چيدن نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره اما من ميدونم كه اون ميخواسته جمعه بياد ببينه مامانم حاضرو اماده همه كارارو كرده فقط بگه منم برا ...

قربونت بشم دیگه اخلاقش همینه ،شماهم مث من خیلی احساساتی هستی ،بهتره ب بیخیالی بگذرونی عزیزدلم ،حرص نخور ،همسرت دو روز دیگه یادش میره ،شماهم ذهنتومشغول نکن😘😘😘

قربونت بشم دیگه اخلاقش همینه ،شماهم مث من خیلی احساساتی هستی ،بهتره ب بیخیالی بگذرونی عزیزدلم ،حرص ن ...

اره ديگه متاسفنه زود ناراحت ميشم و اصلا ازش انتظار ندارم كه پدر و مادرمو مقصر بدونه 

مرسي عزيييزم❤️❤️