دیروز شوهرم اومد خونه گفت زنگ بزنم به مامانم؟ ساعت ۷ شب بود منم مریض و سرما خورده گفتم تو راه نزدی مگه؟ گفت نه ولش کن نمی زنم ناراحت شد. خیلی حساسه رو مادرش، همیشه دعوامونه سرش، ما کشور دیگه زندگی می کنیم و دوریم.من حال نداشتم خوبیدم، خودش زنگ زده بود بعدش. امشب می گم تو می خواستی یه ساعت پیش من و بچه باشی زنگ چی بود؟ شروع کرد که تو می خوای منو از مادرم جدا کنی، خودت پسر داری سرت می یاد. با هیچ کس تو خانواده من خوب نیستی، منم جواب می دادما
بعد گفت از چشم بد افتادی به مرز تنقر دارم می رسم، گفتم منم همینطور. بعدش متاسفانه گریه ام گرفت گفتم ایشالا خدا تقاص منو بگیره ازت. حالا اینجام چند روز تعطیلیه و قرار بود بریم سفر نمی دونم کنسلش کنم یا نه. حالم خیلی بده با این مریضی اصلا نخوابیدم
میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !! آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤 شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴. تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪 وزن هدف۶۰کیلو🤲 تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بابا نگفتم نزنه گفتم مگه تو مترو بودی زنگ نزدی؟ گفت نه اصلا نمی زنم قهر کرد. الان رو بگین چه کنم. با ...
منتظر عذر خواهی نباش بنظرم سفدتم کنسل نکن
میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !! آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤 شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴. تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪 وزن هدف۶۰کیلو🤲 تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁