2777
2789
عنوان

دعوای شدید دم خواب

272 بازدید | 21 پست

دیروز شوهرم اومد خونه گفت زنگ بزنم به مامانم؟ ساعت ۷ شب بود منم مریض و سرما خورده گفتم تو راه نزدی مگه؟ گفت نه ولش کن نمی زنم ناراحت شد. خیلی حساسه رو مادرش، همیشه دعوامونه سرش، ما کشور دیگه زندگی می کنیم و دوریم.من حال نداشتم خوبیدم، خودش زنگ زده بود بعدش. امشب می گم تو می خواستی یه ساعت پیش من و بچه باشی زنگ چی بود؟ شروع کرد که تو می خوای منو از مادرم جدا کنی، خودت پسر داری سرت می یاد. با هیچ کس تو خانواده من خوب نیستی، منم جواب می دادما

بعد گفت از چشم بد افتادی به مرز تنقر دارم می رسم، گفتم منم همینطور. بعدش متاسفانه گریه ام گرفت گفتم ایشالا خدا تقاص منو بگیره ازت. حالا اینجام چند روز تعطیلیه و قرار بود بریم سفر نمی دونم کنسلش کنم یا نه. حالم خیلی بده با این مریضی اصلا نخوابیدم

خب حالا ی زنگ می زد چی میشد

غربت رو هر دوتون تاثیر گذاشته

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا

منم سر مادرشوهرم بارها جنگیدم شوهرمم همین حرفارو بارم کرده ، پنج روز بعد دوباره آشتی کردیم انگار ن انگار...

فکر بچت باش،،سفرت هم برو، ، از،دل شوهرت دربیار شاید دلتنگ مادرش بوده🦋🤍

خب حالا ی زنگ می زد چی میشدغربت رو هر دوتون تاثیر گذاشته

بابا نگفتم نزنه گفتم مگه تو مترو بودی زنگ نزدی؟ گفت نه اصلا نمی زنم قهر کرد. الان رو بگین چه کنم. با این حرفاش. معمولا هم نمی یاد عذر خواهی

ای بابامنم سر مادرشوهرم بارها جنگیدم شوهرمم همین حرفارو بارم کرده ، پنج روز بعد دوباره آشتی کردیم ان ...

دلتنگ مادرش که هست. مادر دوستش هم فوت کرده چند وقت پیشا دعوامون شد گفتم چرا همه چیو تعریف می کنی؟ گریه کرد یهو گفت گیر دادی به من و مامانم

دوستم داره واسه یه لحظه شنیدن صدای مامانش له له می زنه

بابا نگفتم نزنه گفتم مگه تو مترو بودی زنگ نزدی؟ گفت نه اصلا نمی زنم قهر کرد. الان رو بگین چه کنم. با ...

منتظر عذر خواهی نباش بنظرم سفدتم کنسل نکن

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

دلتنگ مادرش که هست. مادر دوستش هم فوت کرده چند وقت پیشا دعوامون شد گفتم چرا همه چیو تعریف می کنی؟ گر ...

حس،مادر فرزندی یه حس خدادادیه..‌

قطعا شما هم همین حس رو ب مادرت داری...

شما ک از مادرشوهر دوری , حالا همسرت روری یبار صحبت کنه چیزی نیست که.

خواهر منم کاناداست مادرم اکه هرروز باش،صحبت نکنه، شبا زار زار گریه میکنه،،، قطعا مادرشوهرت  هم همینجوریه🎀