2777
2789

چرا اینطورم اخه؟؟؟ 

همسرم پارسال یک خطایی کرده و با چند تا خانم در مخیط کارش صمیمی و لاس گونه حرف زده مدتی 

منم فهمیدم اونارو چتاشون دیدم 

هر چند کنار گذاشته کاملا ولی نمیتونم ببخشمش

دوستان تمنا دارم برای رفع گره های زندگیم دعا کنید من قابل نیستم انگار 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم حق دارم ولی با این وضع همش خشمگینم 

طلاق هم تصمیم ندارم بگیرم 

نمیدونم چکار کنم اروم بشم 

خب معلومه که نباید ببخشی اصلا هم نباید فراموش کنی فقط باید حواستو جم کنی که این شوهر هرکاری ازش برمیاد یک زن عاقل نمیبخشه بلکه آگاه تر رفتار میکنه و شوهرش رو ذاتش رو میشناسه

خب معلومه که نباید ببخشی اصلا هم نباید فراموش کنی فقط باید حواستو جم کنی که این شوهر هرکاری ازش برمی ...

مشکلم اینه دیگه اون ادم سابق نیستم و همش فکرم مشغوله

علاوه بر اینا مثلا فکر میکنم که چقدر منو جلو همکاراشبا این کارهاش خورد کرده.... و هزار فکر دیگه 

مشکلم اینه دیگه اون ادم سابق نیستم و همش فکرم مشغوله

خب همینه حقیقت ماجرا اینه تو دیگ آگاه شدی دیگ سرت مثل کبک تو برف نیست و همین درد اورده آگاهی همیشه زجر کشیدن رو به همراه داره