2777
2789

تاپیک قبلی راجب کمکی گرفتن من بود که شروط ازدواج بود که حالا به دلیل اینکه تاپیکم دیده بشه و بقیه نظر بدن نوشتم نوکر 

من چیز زیادی نخواستم واقعا 

مادر خودم روانشناس بود خیلی وقت ها تا آخر وقت مطب میموند همیشه ما کمکی میگرفتیم و پدرم با اشتیاق این کارو‌میکرد چون اینو قبول داشت که زن باید زندگی کنه درس بخونه نه فقط کار کنه 

منم تو کل عمرم فقط درس خوندم و کار کردم 

این اقا هم اولین اذم زندگیم بوده تا به امروز 

من بارها بهش گفته بودم و خودش قبول کرده بود حتی اون موقع ها چند سال پیش که خانوادم به خاطر درسم نمیراشت بیاد خواستگاری میگفت که بزارن من بیام خواستگاری تو 

تو دست به سیاه سفید نرن فقط تو پیشم باش 

تو فقط زن من بشو 

من خودم همه جوره هستم 

نمیدونم چرا یهو اینو امشب گفت 

شاید من بهش تند گفنم 

اینم بگم نمیدونم چرا گارد گرفتیم راجب کلمه ننه 

اینجا خانوما هر چی میخوان به مادرشوهر میگن 

من خواهرانه باهاتون داشتم حرف میزدم 

وگرنه مطمنم هیچ ادمی اندازه من به خانواده طرف مقابل احترام نمیزاره 

عزیرم وقتی هنوز ازدواج نکردید چه لزومی داره راجب این چیزا بحث کنید 

نامزدی دوران شیرینی هست با بحث های مسخره خرابش نکن 

بعدشم یبار تاپیک زدی ۵ ساله باهاش الان ۷ ساله باهاشی 

امیدوارم تاپیک هات فیک باشه 

با پسری که تو دوران دوستی باهات رابطه داشته انتظار نداشته باش به پات بمونه میذاره میره بهش سخت بگیری

فقط خداااا     آقایون درخواست دوستی ندیدن لطفااا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینجا رو جدی نگیر

من تمام عمرم هم کار بیرون کردم هم کار خونه از صفر تا صدش با من بود هم نگهداری و رسیدگی به درس بچه 

زندگی نکردم سفرایی که دوست داشتم نرفتم دونفره هایی که خاطره بشه نداشتم

تو مثل من نباش

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
اینجا رو جدی نگیرمن تمام عمرم هم کار بیرون کردم هم کار خونه از صفر تا صدش با من بود هم نگهداری و رسی ...

همه زنا واقعا همینن و من مخالف اینم مردی که داره میاد تو زندگی بابد قبول کنه که نوکر نگرفته زن زندگی گرفته 

من قبلا هم گفتم الانم میگم از ۰ باهاش بودم تا الان که نمایشگاه داره هیچوقت بهش سخت نگرفتم باهم پیشرفت کردیم 

ولی وقتی اون هم از من کلی توقع داره این خواسته من از نظر شما زیاده؟

همه زنا واقعا همینن و من مخالف اینم مردی که داره میاد تو زندگی بابد قبول کنه که نوکر نگرفته زن زندگی ...

نه زیاد نیست

حق داری و اگه ۹۰ درصد خانوما مثل من به حق خودشون واقف نیستن دلیل نمیشه که بگن شما اشتباه میگی

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم