2777
2789
عنوان

تو رو خدا برام دعا کنید خدا

55 بازدید | 12 پست

بسم الله الرحمن الرحیم

باذکر یک صلوات به نیتم

دعا کنید برام که از این بلاتکلیفی در بیام و هر مسیری که صلاحمه رو خدا برام هموار کنه و با قدرت و بدون ناراحتی توش قدم بردارم و به زندگی برگردم.دعا کنید زندگیم تحت و الشعاع این مسئله که توشم قرار نگیره،دبگه خسته ام...

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن

۵۰ صلوات برات🌸

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم

ممنونم ازت😓

خشته شدم تو این زندگی که ۱۰ درصد هم شوهرم به نیازهام پاسخ نمیده و حالا هم که اصلا نابوده... ارزشی برام قائل نیست مدام واااقعا میگه تمومش کن تمومش کنیم زندگیو با این که به خواستن اومد خواستگاریم ولی حالا میگه ایده الم نیستی و سطح خانوادت و ظاهرخودت و ...(خانوادم متوسط هستنا اصلا ضعیف نیستیم خیلیم خوبیم از خیلی جهات،منظور اون خانواده ی متمکن و سطح بالاست)خودشونم از خیلی جخات اونجور که اون از طرف مقابلش انتظار داره نیستن مثلا خانواده چندان تحصیلکرده ای نیستن سرمایه اشون بد نیس ولی نابودن تو خرج و پول دست داشتن و درآمد و زندگی،شوهر خودم که اصلا کارش داستانه بیکاره... بعد میگه ظاهرت ایده الم نی و...

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

چند وقته ؟ زیر سقف رفتین؟

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن

۵۰ صلوات برات🌸

ممنونم پست اخرمو بخون😓 دیگه خسته شدم

با هزار امید و ارزو اومدم این دبه ها رو سرم درآوردن.

الان که دیگه کلا به اسم بلاتکلیفی یا اینکه نه اصلا میخوایم جداشیم ماه هاست که همون یه کارهای کوچیک در حد ۱۰ درصد مسئولیتی که به جا میاورد از کل مسئولیت های پایه اش الان به جا نمیاره،هیییچ قدمی حاضر نیس برام ورداره،تازه توقعم داره از منِ زن که مثلا اگه شندر غاز بهم دست و عیدی دادن (در حد ۳۰۰ ۴۰۰ تومنااا)بیام به فکر اون باشم حال اینکه اون هیچ کار نمیکنه و قشنگ هم مستقییم میگه تو که تازه میخوام از زندگیمم بری چکار کنم،ارزشش رو نداره و...

اصلا یه وضعی یه درصدم ارزش ندارم واقعا😓 از خدا میخوام با وجود همه اشتباهات و گناهانم کمکم کنه خدایا من خودم به خودم ظلم کردم ولی تو رو خدا تو منو نجات بده... اشتباه کردم نزار دیگه تبعاتش زندگیمو بگیره خدایا من رو نجات بده.😓😓

۵۰ صلوات برات🌸

دستت درد نکنه هرررچی از خدا میخوای الهی بهت بد

انشاالله بهترین راه رو بهت نشون بده خدا که سراسرش برات خیر و برکت باشه

دستت دردنکنه خیلی دعای خوبی کردی،محتاجم به دعا عزیز

ممنونم ازت خدا کمکت کنه خدا کمک هممون کنه

چند وقته ؟ زیر سقف رفتین؟

اره  بک سالو خورده ای هست...ولی حتی دست نزده بهم یعنی باکره ام هنووز

اللهم صل علی محمد و آل محمد

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

اللهم صل علی محمد و آل محمد

ممنون ازت خداوند خیرت بده خداوند به دلت نظر کنه و معجزه ی بسیار عظیم و خوشش رو نصیبت کنه