2777
2789

الان دوساله اینجور شده هی دوری کرد من نمیدونستم منظورش اینه کلا قید مارو بزنه اون دوری کرد من غر زدم نرو اون بدتر کرد تا چند روز پیش دعوا اساسی کردیم الان میگه زندگی ما تموم شدس دیگه هیچ علاقه ای بهت ندارم بخاطر رفتارات میگم تو چرا خودتو اصلاح نکردی من غر نزنم گیر ندم هر هفته دوست داره با رفیقاش بره بیرون هر شب بره کافه ب کا می‌رسید خسته منم دلم بیرون میخاست شوهر همدم میخاست غر میزدم چرا هر شب تا دیر وقت بیرونی آقا فرداش دیرتر میومد الان بیست روزه دعوا کردیم بدتر شده اصلا نمیزاره بهش زنگ بزنم حرف بزنیم تو خونه لال بی زبون اصلا بغل و بوس ک تموم شد میگه هیچ حسی ندارم بهت ساده ترین چیزای زندگی رو از من گرفته الکی بهونه میاره دعوا کنیم هی دورتر بشه خسته شدم چ غلطی بکنم

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند سالتونه ؟ چند وقته ازدواج کردید ؟

27 سالم اون 35 هست 10 ساله ازدواج کردیم دوساله ی ک میگم اینجوری شده خونه خودمون اومدیم از مستاجر بودن که در اومدیم فکر کرده زن باید لال بشینه تو خونه

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
27 سالم اون 35 هست 10 ساله ازدواج کردیم دوساله ی ک میگم اینجوری شده خونه خودمون اومدیم از مستاجر بود ...

چی بگم والا مردا هار شدن 

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀
27 سالم اون 35 هست 10 ساله ازدواج کردیم دوساله ی ک میگم اینجوری شده خونه خودمون اومدیم از مستاجر بود ...

دیگه وقتی هفده سالت باشه با ۲۵ ساله ی مرد گنده ازدواج کنی اینجور بهتر نمیشه تو بچه بودی هنوز وقت ازدواجت نبوده

چمیدونم چجوری بفهمم 7 روز با دوستاش رفته بود کوه امروز اومد باز همونجوری تو قیافه اصلا نمیخاد منو بب ...

یه شنود بخر جاسازی کن تو ماشینش از تو گوشیت صدا میشنوی کوچیکه اندازه گردو... همینجا میگفتن انجام دادن 

چی بگم والا مردا هار شدن

چ غلطی بکنم هی تهدیدم میکنه کارای من ب تو مربوط نیست ماشین سواری رو گذاشته فروش میگم چرا میگه ب تو چ میگم 7 روز نبودی کجا بودی میگه ب تو چ تازه هفته دیگه میخام برم 10 روز نیستم

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
دیگه وقتی هفده سالت باشه با ۲۵ ساله ی مرد گنده ازدواج کنی اینجور بهتر نمیشه تو بچه بودی هنوز وقت ازد ...

اونمونه جونشم میداد برام گفتم نمیخامت گریه میکرد الان دون میگه نمیخامت من دارم دق میکنم وابسته شدم بچه داریم زندگی ساختیم

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
چ غلطی بکنم هی تهدیدم میکنه کارای من ب تو مربوط نیست ماشین سواری رو گذاشته فروش میگم چرا میگه ب تو چ ...

ببین این دیگه نمی‌خوادت تمام .

اونمونه جونشم میداد برام گفتم نمیخامت گریه میکرد الان دون میگه نمیخامت من دارم دق میکنم وابسته شدم ب ...

ای خدا چی بگم خواهر . مردا دل ندارن . نه دل دارن نه عقل درست حسابی