کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن
آره درسته اسی جان اینجا گوش نکن تعدادی بیسواد و بچه ریختند سایت که روی واکسن تعصب دارند. من کلاس فوریتهای پزشکی شرکت کردم. استادمون خودش پزشکه و از پزشکای باسواد شهرمون. امروز داشت درمورد عوارض داروها می گفت. بعد گفت باور می کنید من واکسن کرونا هم نزدم. همه گفتند واسه چی. گفت مگه نمی بینید بعد واکسن کرونا چقدر آمار ناراحتیهای قلبی و سرطان و سکته و........بعد بقیه هم شروع کردند به تایید و حتی گفتند منجر به فراموشی و ریزش مو و اختلالات قاعدگی و ........شده