2777
2789

کروناست

کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ربطی نداره. بخاطرحرص وجوش زیاده

اخه زیاد دیدم بدون هیچ مشکلی سکته کردن

امارش رفت بالا جوون وپیر

کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن

خیر 

استرس و فشارهای زندگی 

مش روب دخانیات خوردن قرص و هزار تا چیز دیگه با هم 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اون خیلی ها اینهمه فشار رو نمیبینن؟فشار اقتصادی که تهش میشه فشار روانی 

امار خودکشی هم به خاطر واکسن کرونت رفته بالا؟

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

آره درسته اسی جان  اینجا گوش نکن تعدادی بیسواد و بچه ریختند سایت که روی واکسن تعصب دارند.   من کلاس فوریتهای پزشکی شرکت کردم.  استادمون خودش پزشکه و از پزشکای باسواد شهرمون. امروز داشت درمورد عوارض داروها می گفت. بعد گفت باور می کنید من واکسن کرونا هم نزدم.  همه گفتند واسه چی.   گفت مگه نمی بینید بعد واکسن کرونا چقدر آمار ناراحتیهای قلبی و سرطان و سکته و........بعد بقیه هم شروع کردند به تایید و حتی گفتند منجر به فراموشی و ریزش مو و اختلالات قاعدگی و ........شده