خانما من ۴۰دقیقه پیش آمپول زدم بعد دیشب هم زدم ولی هیچ علائمی نداشتم دیشب .اما الان حالا تهوع دارم و یکم تار میبینم انگار رگای مغزم گرفته شده.کسی اینجور شده؟چیکار کنم خوب بشم؟
اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚 و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚 و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍
منم سه تا نوشته گفت ۱۲ساعت ی بار بزن .نه اوکی ام فعلا .فقط همین علائم ک گفتم رو دارم .حالت تهوع بدی ...
اگه خیلی تهوع داری برو دکتر یه سوزن تهوع بزن
من زدم اوکی شدم
اخه یه نوروبیون هم زدم باهاش نمیدونم واسه اونه یا نهاگر خوب نشدم میرم حتما
نه بخاطر همونه
گوگل سرچ کن عوارض داره همیناست