2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پول تو جیبی؟ 

مگه کودکید؟

خرجی یا پول کلمه‌ی بهتری نیست؟

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

ماهانه ۵.۶ واریز میکنه خودم شاغلم

خرید و کار خاصی داشته باشم بیشتر

عقد نیستم

تو عقد خودم از همسرم پول نمبخواستم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

ماهانه ۵.۶ واریز میکنه خودم شاغلمخرید و کار خاصی داشته باشم بیشترعقد نیستمتو عقد خودم از همسرم پول ن ...

خب شوهر منم خودش همین حدود واریز میکنه بیشتر نخوام ازش به نظرت؟

خب شوهر منم خودش همین حدود واریز میکنه بیشتر نخوام ازش به نظرت؟

اگه بیشتر نیاز داری صحبت کن باهاش

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

عقد معمولا هدیه یا کادو اگه خودشون بگیرن گرفتن پول و خرجی نمیگیریم

ولی مشاور به من گفت هر هزینه ای داری از روز اول عقد بهش بگو تا بدونه هزینه عات در چه حده