2777
2789

من خودم یه ساله درحال طلاقم بعد از دوازده سال با یه پسر ۷ ساله  بخاطر اینکه شوهر احمقم یه زن هرزه ک دوتا بچه هم داشت صیغه کرد 

وقتی شوهر داشته با هم بودن ی روز مچشون میگیره زن طلاق میده اونم میاد صیغه زبونی میخونن و ...این ماجرای من بود

الان یکی از اشناها دیشب دست یه زن بیوه رو گرفته اورده زن و دختر بچشو از خونه بیرون کرده گفته اینو میخام تو هررری

بعد این زنه همزمان ک با این مرده بوده 

با یه طلا فروشی ک میشناسیمش هم رابطه داشته این هم متاهله و بچه داره 

اون هرزه وقتی دیده طلافروش از این قبلی پولدارتره گفته ترو نمیخام میخام صیغه این بشم سر همین دعوا و جر بحثشون شده خانواده ها ریختن سر هم

فقط در عجبم مکه این هرزه ها چی دارن که سرشون دعواست و گیر کسی نمیان 

این زنه هرزه دخترش هم ازدواج کرده سنش کم نیست 

چی دارن ؟

آزادی وقت و جنسی 😒😒

هیچ چارچوبی تو زندگی شون ندارن

دختری رو دیدم که زندگی یه خونواده رو از هم پاشوند و تو دوران مخفیانه شون باردار هم شد

لو که رفتن زن اول رو با یه بچه طلاق دادن و با هم ازدواج کردن

ولی چون پدر دختر هرزه هه آدم سرشناس و معروف و دم کلفتی بود ، همه گفتن زن اول مقصره که شوهرش خیانت کرده 😑 دختره خیلیم خوب و ناناسه

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا هم تقی ب توقی میخوره تبصره و قانون رو مهریه میزارن ولی کسی صداش در نمیاد صیغه چه بلایی سر زندگیامون اورد 

هرزگی شرعی 

واقعا ادم هرزه از خیابون پیدا کنه برا یه شب قبحش کمتره 

تا با تعهد و تعلق یه زن هرزه بیاری بگی این صیغمه 

و زن و بچه واقعی خودشو رها کنه و زندگیشون جهنم کنه

اوضاع خرابه از این نظرا 

ولی هرچی فک میکنم نمیتونم به صیغه ربطش بدم روابط ازاد اینجوری هم زیاده 

بدون تعهد

البته خاک توسراون زن ومرد متاهل که ازاین غلطا میکنن

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚
در درجه اول شوهرت هرزه و خرابه مرد اگه خوب باشه طرف کسی نمیره

من نگفتم زنی یا مردی مقصره همه جا هرزه و خراب هست من منظورم قانونه که این معضل رو حلال و شرعی اعلام کرده و شکایت رو نمیشه ب هیچ جا برد

نفهمیدم چی به چیه فقط اینکه اوضاع خیلی حیطه نزدیک ترین مردی که میشناسم رفته چند میلیون خرج یه زن شوهردار کرده در حالی که زنش کار نکنه از گشنگی میمیره و دخترهاش کهنه این و اونو میپوشن

ببینید حالا این یک مسئله تخصصی هستش و جالب بود حالا که دارم از نی نی سایت میرم این موضوع به چشمم خورد.

مثل چاقو میمونه هم رگ رو میبره هم جراحی میکنه

نمیشه گفت نکاح موقت نهاد بدی هست تو اسلام

طرفی که بخواد خیانت بکنه خیانت میکنه

اون زنی هم که بخواد ...شه گری کنه اینکار رو انجام میده

حالا این نکاح موقت که توش مهریه مشخصه ؛ اگر بچه ای به دنیا بیاد به پدر وصل میشه و مسائل دیگه امر درستیه ولی به گوه کشیده شده.

چه جالب 

میگی شوهر احمقم و زن هرزه 

بنظرت شوهر هرزه مناسب تر نیست؟؟؟؟ 

من نمیدونم چرا برعکس بققیه خانوما فقط از شووهر خودم متنقر میشم و شوهر خودم روهرزه میدونم،،،،، شوهر خودم رو حرومزاده و بیناموس میبینم،،، 

یه غریبه رو مقصر نمیبینم