2777
2789
عنوان

از چه کانسیلری استفاده می‌کنید

125 بازدید | 13 پست

سبک باشه خشک نشه خطوط نیفته

دانشجو داروسازی_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

گابرینی

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

یورن

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هم میبلین دارم هم گلدن رزمیبلین اصلا بافتشو دوست ندارم گلدن رز خیلی بهتره

🌸

دانشجو داروسازی_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

سلام گلم شما داروسازی میخونی ؟ میشه چندتا سوال راجب این رشته بپرسم ؟

بله بفرمایید

بله بفرمایید

ممنون🩷 درسای دارو خیلی سخته ؟ آینده داره و می ارزه به ۷ سال سختی کشیدن ؟ چون شنیدم دوران تحصیلش خیلی سخته. درامدش خوبه ؟ میدونم متغیره ولی مثلا در مقایسه با رشته های پیرا و پرستاری و دندون درامدش چطوره ؟ برای یه فردی که تازه فارغ التحصیل شده از دانشگاه به ماهی ۳۰ میرسه حدودا ؟ مثلا تو شهرستان ؟ درباره داروخونه زدن هم شنیدم نیاز به امتیاز جمع کردن داره با کار توی داروخونه ها ، حدودا چند سال طول میکشه تا اون امتیاز ها جمع بشه ؟ و اینکه ایا بدون حمایت خانواده و فقط با کار کردن خود شخص میتونه بعد از حداقل ۶ ، ۷ سال داروخونه بزنه ؟ ( حالا با کمک وام و ... در نظر بگیریم ) ؟

ببخشید خیلی سوال پرسیدم من امسال انتخاب رشته دارم و خیلی به داروسازی علاقه دارم ولی از طرفی درامدش هم برام مهمه چون خیلی دیدم می گفتن که این رشته فقط به درد افراد پولدار میخوره که بتونن داروخونه بزنن و از بابت اینده اش نگران شدم .. 🥲

ممنون🩷 درسای دارو خیلی سخته ؟ آینده داره و می ارزه به ۷ سال سختی کشیدن ؟ چون شنیدم دوران تحصیلش خیل ...

من یه تاپیک دارم توش جواب اکثر سوالات هست

چون درآمد برات مهمه 

اینو بگم

که داروسازی فکر کنم تنها رشته ای هست که از ترم ۱۰ میتونی کار کنی

و الان برای دانشجو شیفت ساعتی حدودا ۲۷۰ هست

یعنی از ترم ۱۰ میتونی در آمد داشته باشه که به ۳۰ میرسه

بعد فارغ التحصیلی اگه به عنوان مسئول فنی تو داروخونه فرد دیگه ای کار کنی

ساعتی ۳۵۰ تا ۴۰۰ هست

داروخونه زدن قبلا سخت بود

الان اگه به فراوانی داروخانه های اطرافت نگاه کنی میفهمی مثل آب خوردن شده

فقط پول میخواد

کار تو شرکت و صنعت هم هست

ممنون🩷 درسای دارو خیلی سخته ؟ آینده داره و می ارزه به ۷ سال سختی کشیدن ؟ چون شنیدم دوران تحصیلش خیل ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14352651/%D8%A7%DA%AF%D9%87-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%88%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D9%BE%D8%B1%D8%B3%DB%8C%D8%AF

درسا سخته

اما در مقایسه با پزشکی و دندون کار راحت تر و بدون استرس تری داری

طول درساش هم کمتره ۵.۵ سال نیم هست

اخرا هم تعداد واحدا کمه

من یه تاپیک دارم توش جواب اکثر سوالات هستچون درآمد برات مهمه اینو بگمکه داروسازی فکر کنم تنها رشته ا ...

خیلی خیلی ممنون الان تاپیکتونو دیدم خیلی کمک کننده بود🩷🩷

سلام استارتر

توی یکی از تاپیکا درمورد ابرسان تگودر نظر دادید میخواستم بدونم خوب هست منم بخرم؟

پوستم چرب دهیدراته هست با اینکه روتین دارم ولی ابرسانم قوی نیست دنبال یه ابرسان خوب و قوی میگردم که پوستم جون بگیره

بنظرتون مناسبه؟

سلام استارترتوی یکی از تاپیکا درمورد ابرسان تگودر نظر دادید میخواستم بدونم خوب هست منم بخرم؟پوستم چر ...

بله به نظر من مناسبه

🌸