2777
2789
عنوان

پسرا ازدواجی شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 936 بازدید | 68 پست

ببین من فکر می‌کنم نسل قبل از ما، ازدواج سنتی بیش‌تر رواج داشت؛ اونی که نمی‌خواست ازدواج کنه دوست می‌شد. و خب اکثراً هم آدم‌های سواستفاده‌گر و بی‌مسئولیتی بودن که ته دلشون ذوق می‌کردن که ایول چون ازدواج نکردم تعهد هم ندادم.

ولی الآن با توجه به شرایط اقتصادی و فرهنگی، برای خیلی‌ها دوستی  راه منطقی‌تریه برای ازدواج. یعنی طرف اتفاقاً قصدش ازدواجه و متعهد هم هست؛ صرفاً دوستی مقدمهٔ ازدواجشه. و خب ته‌ش به ازدواج می‌رسه دیگه.

کلاً دوستی توی این دوره خیلی بهتر از نسل‌های قبله به نظرم. 

آه ای یقینِ یافته! بازت نمی‌نهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم می‌کنی. بمون برام.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خجالت هم خوب چیزیهبه هم جنس خودتون یاد گرفتین هر چی میشه بگین هرزه و خراب

دقیقا 

نامزد من مشکلی با این قضیه نداره اینا نخود اش شدن 

بعدم من اصن رابطه ی جنسی با هیچکدوم نداشتم 

صرفا چت بود و کافه رفتن

دقیقا نامزد من مشکلی با این قضیه نداره اینا نخود اش شدن بعدم من اصن رابطه ی جنسی با هیچکدوم نداشتم ص ...

ندیده و نشنیده یه چیزی میپرونن

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

نمیدونم والا فیسم معمولیم عین همه وضع مالی بابامم خوبه

درسته وضع مالی خیلی تاثیر داره 

کلا دختر پولدار باشه پسر از خداشم هست باهاش ازدواج کنه 

همونجور که دخترا شوهر پولدار میخوان،شوهری که خونه و ماشین و شغل خوب داشته باشه پسرا هم همینه دیگه

من عاااشق زمستونم❤️

ببخشید اسی و بقیه میتونین بیاین تایپیک آخرم!

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

یه چی میگم تمومش میکنم اخه دهنتون ببندین به چه حقی میگین خراب و اینا خراب رو چرا انقدر بد تو مغز های خالیتون چپوندین 

به شما چه سرتون تو زندگی خودتون باشه خیلیا حتی طلاق میگیرن ۲ بار ۳ بار ازدواج میکنن و حالا هر چیز دیگه ای اخه قسمت نبوده رابطه هاش بکشین بیرون از زندگی این و اون بنده خدا یه چیز گفت چطوری دلتون میاد دل بشکونین بگین خراب

خراب واقعا اون زن بالا ۲۰ سالی هست که سنش هم تکمیلی ولی با مرد متاهل باز میره تو رابطه خراب اینی هست که باز سن بلوغ عقلی هم رد کرده ولی بازم احمقه نه اونی که یه رابطه بوده تموم شده

انقدر دل میشکونین به خدا که سرتون میاد