2777
2789

من یه خانه امن برای زنان درست میکردم برای کسایی که از سر ناچاری و بی کسی خونه همسر موندن و درگیر خشونت خانگی ان. زنایی که چون پشت و پناهی ندارن مجبورن همه جور ظلم و خشونت خانگی رو تحمل کنن و دم نزنن. البته با نامه قانونی بهشون پناه میدادم و یه مشاوره خانواده عالی درست میکردم و اگر همسرشون میومد دنبالشون باید حتما چند جلسه مشاوره رو میگذروندن. کلی بهشون هنر یاد میدادم ک بیرون از خونه بتونن رو پای خودشون وایسن. براشون جلسات تراپی و درمانی میذاشتم و خیلی خدمات رایگان دیگه. شما چیکار میکردید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من پول نداشتم ولی اینکارو که گفتی به اضافه خیلی کارهای دیگه رو انجام دادم تونستم از دولت بودجه بگیرم براش 

ولی باعث شد افسردگی بگیرم و رها کردم و باعث شد عمر خودم از بین بره 

بنظرم هر کسی اگر در جایگاه پولداری بود و چن تا زیر دست و کارگر داشت که براش کار میکردن حقوق همونا طبق قانون کار و درست بده اوضاع خیلی از آدمها من جمله خودمن بهتر میشد 

من اگر پولدار بودم قطعا همین کار میکردم و بنا به مناسبت ها یه کارهای جداگانه براشون میکردم