2777
2789
عنوان

بچه اتیسم

309 بازدید | 25 پست

بچها برادر زادم اتیسم طیف شدیده خیلی وضعش خرابه مدام خودشو میزنه محکم با دوتا دستاش میکوبه تو صورتش ، زیر چشماش صورتش کبوده کبوده جیغ میکشه قبلا بی قراری میکرد ولی کمتر بود الان چندماه کلا همینه فقط بره زیر پتو کسی کاری به کارش نداشته باشه ارومه

زن دادشم ول کرد رفت طلاق گرفت 

دادشم وضعش معمولیه یه کارمند ساده اس

منم که هرچی خواستگار میاد چون شهر کوچیک تا میفهمن بچه مشکل دار داریم میزارن میرن خسته شدم مدام به خودکشی فکر میکنم حس میکنم هیچ اینده ای ندارم

باید تحت نظر مشاورای پزشک کاربلد باشه

وای متاسفم واقعااااا مادرشم ول کرد رفت؟!😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

بیچاره بچه:)))))

بودنت عمر دوباره‌ست🌱  ‼️از اینجا رفتم❕ممنون از عزیزان باشعور سایت🌿✨فقط قبلِ رفتن،اینجا برای آقایون و نوجوون ها هم هست.چرا نوجوون؟سایت زنانه! انواع مشکلاتو..چرا آقایون؟برای کمک بیشتر به همسرانشون یا...با نرای ت.خمی کار ندارم🚮

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همه تون حق دارید 

زن برادرت حق داشت نتونه تحمل کنه

شما حق داری نگران آینده ت باشی

برادرت هم حق داره با حقوق کارمندی خرج دوا دکتر این بچه کنه

ولی چ میشه کرد؟اون بچه هم گناهی نداره

اوتیسم ک ارثی نیست اخه 

همه تون حق دارید زن برادرت حق داشت نتونه تحمل کنهشما حق داری نگران آینده ت باشیبرادرت هم حق داره با ...

علتش معلوم نیست ولی خب میگن شاید بچه توام مورد داشت

می بریم فایده نداره انچنانی پیش اوناهم نمیمونه

ببین من مرکزی که اصفهان رفتم دیدم اوتیسم شدید ها خیلی فرق کردن ..جیغهاشون رفته..به حرف افتادن بی قراریشون رفته..من پسرم سی پی هست..خیلی فرق کرده..تمرینهایی که انجام میدن..هیچ مرکزی توی اصفهان انجام نمیده..کلا میگفتن چند مرکز تو کل ایران اینجوری تمرین میکنن

چند سالشه؟

.

والا نمیدونم ماساژ میده اتاق تاریک این چیزا زیاد تاثیرندارخ

نه تاثیر نداره..کدوم استانید؟ داداشت میتونه بیاد اصفهان..چون از عراق ..استانهای دیگه..خیلی میان این کلینیک ..نتیجه هم گرفتن..حیفه بچه..خیلی میتونه بهتر بشه

.