2777
2789

قلبم تیکه تیکه شد کاش میشد برگردم بچه های عزیزتر از جانم من دیدم شما ناراحتین و دوس ندارین که شاهد کتک خوردن های من باشین نمی‌خواستم بیشتر از این تو اون خونه صدمه ببینید ببخشید که مجبور شدم رهاتون کنم 

شرایط ندارم بیارمشون بیکارم خونه پدرم اونام قبول نمیکنن خودشون اوضاعشون خرابه دعا کنین مشکلم حل بشه 

مهریه و نفقه گذاشتم اجرا 

این همه مدت التماسش کردم بیاد مشاوره نیومد امروز پیام داده بیا بریم مشاوره اما من می‌خوام جدا بشم خیلی سخته خدا برای دشمن نیاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من برو مشاوره 

شاید اوکی بشین 

اون بچه هارو بدنیا اوردی حداقل تنهاشون نزار دیگه 

میدونی چقد اذیت میشن؟

بهرحال بچه ها مخصوصا اگه دختر باشن نیاز به مادر دارن 

به نظرم میتونی یه فرصت دیگه بهش بدی و اگه زد زیر حرفش با اراده‌ی بهتر بری. الان که ناراحتی ممکنه بعدا پشیمون بشی که برای بچه هات کاری نکردی.

یکی سر پا موند و رسید:)