2777
2789

سلام عزیزم دختر من ای یو جی ار بود مایع دورش ۵ توی ۳۶ هفته باوزن ۱۹۵۰ بدنیا اومد الانم سالم و پیش دبستانیه 

از ۲۵ هفته متوجه شدم 

هرروز ان اس تی 

یک روز درمیان بایوفیزیکال 

و هفته ای دوبار داپلر انجام میدادم 

سلام عزیزم دختر من ای یو جی ار بود مایع دورش ۵ توی ۳۶ هفته باوزن ۱۹۵۰ بدنیا اومد الانم سالم و پیش دب ...

خدا خیرت بده میشه چند روز بهم امیدواری بدی...... دارم میمیرم.....من ۲۹ هفتم ولی جنینم ۲۷ نشون میده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا خیرت بده میشه چند روز بهم امیدواری بدی...... دارم میمیرم.....من ۲۹ هفتم ولی جنینم ۲۷ نشون میده

عزیزم بد دلت راه نده تمام این حال ت رو درک میکنم فقط مرتب ان اس تی بده و برو زیر نظر پریناتولوژی 

دختر من ۴ هفته عقب بود 

اصطلاح ای یو جی ار یعنی همین یعنی خونرسانی به جنین با مشکل رو برو شده

خیلی میترسم....شما درد و انقباض نداشتی من یکم حس میکنم دارم مخصوصا وقتی دراز میکشم ب چپ.....شما باید استراحت میکردین؟

خیلی میترسم....شما درد و انقباض نداشتی من یکم حس میکنم دارم مخصوصا وقتی دراز میکشم ب چپ.....شما باید ...

من استراحت بودم اما درد و انقباض رو یادم نیست 

استرس برات سمه توکلت به خدا باشه و مرتب سونو ها رو برو