2777
2789
عنوان

بچه ها یه سوال ازتون بپرسم

252 بازدید | 33 پست

من با چندتا از بچه های کلاس زبان بعد کلاس رفتیم که دور بزنیم و بعدم با اتوبوس برگردیم 

رفیق نیستیم فقط همو میشناسیم و خوبیم

بعد یه جا سه تا ابمیوه و اینا گرفتیم 

اون دوتا گفتن تو حساب کن 

ببینید اصلا مبلغش چیز خاصی نیستا 

زیر ۱۵۰ شد یکیشم مال خودم بود 

بعد پسفرداش یکیشون گفت شماره کارت 

من همیشه تو اینجور مواقع یه تعارف ساده میزنم که نگن

گیر ۱۰۰ تومنه

تعارف زدم 

هیچی دیگه نگفت 

ادم ساده ای نیستم 

خودم دائم توی این موقعیتا بودم 

ولی بعد از تعارف اول پولو واریز کردم برای طرف مقابلم 

نمیدونم اینا چرا اینجوری بودن

شما ازین مدلا داشتین😂🥴؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هروقت من حساب میکنم تعارف نمیکنم هیچ تازه بهشون تکست میدم واریز کنین

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

تا دلت بخواد بحث پولش نیس بحثها اینه فکر میکنن تو حالیت نمیشه! آخرشم یکی دیگه براشون عزیزه

منم همین بلا سرم اومد تازه چنبار 

این حداقل گفته شماره کارت بده

این یکی اصلا نگفته اصلا یادش نیس 

تا دلت بخاد 

بعد مدتها با ۲۵نفرر از همکلاسی های قدیمی رفتیم برای دیدار فک کن بعد ۲۰سال همو مبدیدیم

همه سرویس چای و باقلوا سفارش دادیم

یارو کافه ای گفت سماوری بیارم براتون ارزونتر درمیاد 

بالاخره گفتن یکی حساب کنه بقیه براش میزنن

دوستم کل ش رو  حساب کرد

فک کن نفری ۵۴تومن افتاد 

بعد کلی تعارف شماره کارت گرفتیم

فقط ۱۴نفر پولو زدن براش 🥴

بیشتر از یه ماه گذشته 

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

[QUOTE=379006441]کار خوبی میکنی  من خیلی با ادما در ارتباطم این اولین مورد زندگیم بود  اصلا باورم نمیشه  ...[/QUOTE

من کلا هروقت کارتم همراهم نیست دوستم حساب میکنه سریع میگم شماره کارت بفرست برات واریز کنم برای همین وقتی من براشون حساب میکنم انتظار دارم اونا هم اینجوری مسیولیت پذیر  باشن

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

تا دلت بخاد بعد مدتها با ۲۵نفرر از همکلاسی های قدیمی رفتیم برای دیدار فک کن بعد ۲۰سال همو مبدیدیمهمه ...

وای چقدر زشت 

واقعا گشنه ۵۰ تومن پولن بعضیا 

حالا مثلا من دختر نوجونم 

بودجه ام خیلی محدود تره 

با خودم گفتم خوبه با اینا بری رستوران 

کل کارتو خالی میکنن

تو سرت بی کلاه میمونه