2777
2789
عنوان

بلک ماسک

135 بازدید | 7 پست

خانوما کسی تا حالا از بلک ماسکاستفاده کرده چطور بوده من خیلی صورتم اکنه داره ولی میترسم بلک ماسک بزنم بدتر شه یا اگه راهی برا از بین بردنش دارین بگین🙏🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم..بلک ماسک رونمیدونم..ولی یه پیج تواینستا هست..که یه ماسک به اسم کافی اسکراب قهوه ویه سری مواددیگه که واسه ازبین بردن جوش هست داره.کلی بودن استفاده کردن جوشاشون ازبین رفته.میخوای شماهم یه سر بزن ببین..فکرکنم ازبلک ماسک بهترباشه

اگه اکنه های صورتت خیلی زیاده وجاش روپوستت مونده..درنگ نکن.برو یه دکترپویت بخواه برات قرص راکوتان بنویسه..اینوبخوری بعدازدوره چندماهه ..پوستت صافه صاف میشه عزیزم .انگارهیچوقت جوشی وجودنداشته..اینو همه نتیجه دیدن..حتی داداش خودم.خیلی ادمای معروف حتی..ولی فقط طبق دستورپزشک باید خورده شه..راکوتان بهترین واخرین گزینه برای اکنه اس که جوش هارو عمیقا نابودمیکنه