2777
2789

طرف فامیلمونه من دوسش دارم خودشم می‌دونه ازش خوشم میاد بعد من شمارش و یواشکی از گوشی داییش برداشتم 

طرف کلا منو ندیده بود تاحالا منم همین طور فقط تو عید دیدمش بعد فهمیدم دوسال دوست دختر داشته و کات کردن ولی هنوز دختره رو فالو داره 

بعد الان ی دقیقه زنگ زدم به شمارش حتی پیشوازش و گوش ندادم قطع کردم اون زنگ زد جواب ندادم ولی واقعاااا دلم میخواست جواب بدم 💔 

اونی مدتی ک اونجا بودیم فقط نگاهم میکرد اونم زیرچشمی 

بچهاااا واقعا دوسش دارم نمیدونم چیکار کنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودتم کنترل کن و کم نیار بزار اون بیاد

اون دیگه منو نمی‌بینه ی شهر دیگست منم ی شهر دیگم میترسم الان با این کارم اگه بفهمه من بودم نظرش کلا راجب من عوض بشه 

زنگ زدی ک چی بشه عزیز من؟

نمی‌دونم دلم میخواست یدقیقه صداشو بشنوم هنوز امیدوارم ی روزی داشته باشمش ولی این کارم نکردم سریع قطع کردم ترسیدم بفهمه منم 🥺

اون دیگه منو نمی‌بینه ی شهر دیگست منم ی شهر دیگم میترسم الان با این کارم اگه بفهمه من بودم نظرش کلا ...

عزیزم رابطه اینحوری ب درد نمیخوره 

میدونم خیلی هیجان داری و دوسش داری ولی شهر دیگه نمیشه که وارد رابطه بشی 

تهش بهت میخندی من خودم تجربه دارم 

نکن خاهشن ..شما میدونی دختره رو دوست داره هنوز ک فالوش دارع...ایشالله تو هم عاشق بشی

اره خودم می‌دونم هنوز دوسش داره ولی منم ته قلبم دوسش دارم فکر میکردم اونم حداقل ی درصد از من خوشش آمده فقط ی درصد 

بعدشم من کاری نکردم ک یارو ن شماره منو می‌شناسه ن منو دیگه میبینم هیچی من حتی جوابم ندادمم ک بفهمه منم فکر می‌کنه اشتباه گرفتم نهایت 

حقیقت بگو بهش

یعنی چی 

نمیشه بابا بعدا نمیتونم باهاش چش تو چش شم تازه دایشش رفت بهش گفت بیا با این اکی شو گفته من حوصله این چیزا رو ندارم 

تازه آبروم می‌ره بابا چی بگم آخه نهایت میتونستم بگم اشتباه گرفتم 

اره خودم می‌دونم هنوز دوسش داره ولی منم ته قلبم دوسش دارم فکر میکردم اونم حداقل ی درصد از من خوشش آم ...

اصلن دیگه تکرارش نکن ..امیدوارم کسی بیاد تو زندگیت هزار پله بهتر باشه و عاشق بشی 

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

نمی‌دونم دلم میخواست یدقیقه صداشو بشنوم هنوز امیدوارم ی روزی داشته باشمش ولی این کارم نکردم سریع قطع ...

به نظر خودت سنت مناسب رابطه هستش؟ 

اینکه وقت و انرژیتو صرف یکی کنی؟