2777
2789

شوهرم منو از خونه بیرون کرد و گفت برو خونه بابات تا تکلیفتو روشن کنم شناسانامه و مدارکمو برداشت.

الان خونه بابامم میخواد فردا بیاد بچه رو ببره 

میخوام بپرسم تا وقتی که طلاق نداده  وحضانت مشخص نشده میتونه بچه ببره و  ممکنه دیگه نیاره چه غلطی باید کنم؟

برم بشینم تو خونم بگم هروقت ابلاغیه اومد میرم؟ 

نمیتونم دوری دخترمو تحمل کنم.

هرکس میدونه و بلده تورو به خدا راهنمایی کنه😞

واینکه دختر از ۷ سالگی تا چندسالگلی پیش باباش میمونه؟

من پرونده خودکشی دارم تو بیمارستان اگه بخواد بچمو حضانتشو بگیره میتونه پس ولی من نمیتونم اثبات کنم با قرصای ترمادول خودش اینکارو کردم.

اگه بهش بگم مهریمو کامل میبخشم تا حضانتو کامل بگیرم خوبه؟

آره معمولا بچه رو میبرن که بگی مهریه رو میبخشم حضانت رو بده

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هردو صلاحیت حضانت رو ندارین اون بخاطر مصرف ترامادول و شما خودکشی بچه از نوزاد تا هفت سالگی با مادره بعد با پدر اما اگه بزرگتر باشه دادگاه ازش میپرسه که باکی میخوای باشی 

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

اگ ترامادول میخوره حضانت‌ بهش نمیدن شمام پرونده خودکشی داریاگ کار بیخ پیدا کنه ممکنه بدن بهزیستی

ترمادول فقط برا قضیه جنسی میدونم استفاده میکنه 

بقیه وقتا نمیدونم 

بهزیستی؟پدر بزرگ و مادر بزرگ پس چیه؟ اونا که هستن 

۱-_فرزند دختر تا ۷سالگی پیش دختره تا۹سالگی تصمیم میگیره پیش کی باشه

۲_ پرونده پزشکی داشته باشی شوهرت بیاره دادگاه اثبات کنه حضانت به تو نمیدن اما دادگاه میبرتت پیش روانپزشک تا سالم بودنت ثابت بشه.

۳ _ هرچه سریعتر وکیل بگیر با برو‌ شکایت ترک انفاق بکن  اگر واقعا شوهرت تورو از خونش بیرون کرده دوتا شاهد مرد هم جور کن تا بیان شهادت بدن اونموقع نفقه میرسه بهت 

پ.ن:امکان داره بعد اینکه اقدام به شکایت و ادعای نفقه کنی مرد بیاد بگه که تمکین نمیکنه این زن تو اصن نگران نشو میری اجرا احکام میگی من تمکین میکنم به شرطها و شروطها به شرط بزار تا حساب کار دستش بیاد

کوناه جواب میدم :

الان که از خونه بیرونتون کرده میرید کلانتری شکایت میکنید و صورتجلسه رو نگه میدارید و براش اظهارنامه می‌فرستید که بیاد و تعیین تکلیف کنه که ادعای نشوز نکنه

برای بچه هم اظهارنامه بفرستید که صلاح بچه درحال حاضر زندگی با مادره و برای تعیین تکلیف حضانت به دادگاه مراجعه کنه

اسی نکنه شکاکیشوهر منم اسنپهاینقد شناره های مختلف تو گوشیشهزن و مرد دختر

دعوامون که ربطی به این نداشت 

ولی نمیدونم اگه شکاکم بودم دیگه ولش کردم به حال خودش 

همه چیز تموم شد 

منم کاری به شماره ها ندارم عزیزم 

ببین اول بار ساعت ۱ و۲ نصف شب بهش زنگ میزدن میگفتم اینا دیگه کین؟میگفت نمیدونم شاید زنگ زدم بشون برنداشتن حالا زنگ زدن ببینن کیه.

گفتم باشه اخه ساعت ۱ و۲ نصف شب کی به کی زنگ میزنه خدایی؟؟؟

ولش کردم و کشش ندادم.

بعدش شماره ای بود که چندتا اس داده بود و چندتا زنگ که من از همرااه من پیداشون کردم اونم گفت من به سربچم قسم پیامی ندادم و شاید گوشیش خاموش بوده و من زنگ زدم پیام تماس از دست رفته براش رفته باشه،یه بار دیگه ام زنه زنگش زده بود بعدش جواب نداده بود ولی بعد خودش زنگ زده بود و چتدثانیه طول کشیده بود و پاکم کرده بود تماسشو که از همراه من دیدم دوباره گفتم پس مگه تو نمیگی هیچی نیس پس این چیه؟؟؟گفت زنگ زدم ببینم کیه زنگم زده و اونم درست صداش نمیومد هرچی میگفتم علو و بعدم قطع کرد.

گفتم پس چرا اگه هیچی نیس چرا پاکش کردی من نبینم؟؟؟یکم گفت دستم خورده پاک شده یکم گفت ترسیدم تو ببینی فکری بکنی.اخرشم نفهمیدم.

بااینکه حسم خوب نبود به این قضیه گفتم باشه ولش کن جون بچشو قسم خورده و باورکردم و دیگه پیگیر نشدم.

این اواخرم گوشیش دست من بود یه روز یه خانوم بش زنگ زد بعدش من نفهمیدم وقتی شماره رو دیدم زنگش زدم جواب نداد با گوشی خودمم زدم جواب نداد.باز پرسیدم این کیه؟گفت نمیدونم.

اینم ولش کردم تا چندماه بعد همین یه هفته پیش دیدم چندتا شماره تو بلاک لیستشه جلو خودش اوردم گفتم این شماره کیه بلاک کردی؟چقدر اشناس😳

زدم تو گوشیم دیدم بعلههه...

همون زنس که گوشیش دستم بود زنگ زده بود چندماهه پیش

بهش گفتم پس اینکه همونه؟چه خبره؟مزاحم بوده؟چی بوده که بلاک کردی؟

گفت من بلاک نکردم شابد خودت کردی 

گفتم نه مگه من دیوونم

گفت منم نکردم شاید دستم خورده...

منم هیچی نگفتم...دیگه کششو نداشتم 

فقط بهش گفتم اگه حسی دیگه به من نداری و نمیخوای با من زندگی کنی لطفا بهم خیانت نکن و اول از من جدا شو بعد هرکاری خواسی بکن...

گفت پس بچمون؟؟؟

گفتم اونم یکی مث بچه های دیکه طلاق گرفتن بزرگ میشه😞

حالا بااین همه فکر میکنی هیچی نیس و من فقط یه ادم مشکوکم؟؟؟