2777
2789

من خودم خیلی خوش برخورد هستم با تمام پسر و دختر ها تو دنیای واقعی اگه یکم باهام حرف بزنیم گرم میگیرم 

دوست اجتماعی پسر هم زیاد داشتم اما ۹۹ درصد جنبه نداشتن و خواستن اون دوستی معمولی رو تبدیل کنن ب دوستی شکل پارتنر شدن ، 

نظر شما چیه با پسر ها نمیشه یک دوستی نرمال مثل یک دختر داشت کلا ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حقیقتش یعنی رل آینده 😂شکارچی صبور

اینو از خوده پسرا شنیدم 

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

من با شرط زیر دوست های زیادی از هر دو جنس دارم: 

اگر حرفی که میزنم یا رفتاری که میکنم در حضور شوهرم هم انجام بدم پس رابطه دوستی ام درسته 

اگه نه، پس نادرسته

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

نه نمیشه، اخرش از یه جا میزنه بیرون

‿︵‿︵‿   ♡ تاجے ام ♛ ‿︵‿︵‿جانی دپ، از اون‌ور دنیا، انگشتری با نماد فروهر دستش می‌کنه،نمادی که ریشه‌های هزاران ساله تاریخ ایران رو نشون می‌ده و جهان بهش احترام می‌ذاره…🙂اما این‌ور، خودِ ایرانی در رسانه ملی، به همان تاریخی که اصالت و عظمتش قرن‌هاست زبانزد دنیاست، سنگ پرتاب می‌کنه!💔🤦🏻‍♂️از خودی میخوریم همیشه

خودتون جواب سوالتون رو دادید دیگه با توجه به تجربه ای که کردین

بنظر من هم همینطوره 

گفتم که لبت گفت لبم آب حیات            گفتم دهنت گفت زهی حب نبات                                                                           گفتم سخن تو گفت حافظ گفتا              شادی همه لطیفه گویان صلوات

هیچوووووقت هیچووووقت یه دخترو پسر نمیتونن دوست معمولی باشن 

منم با اینکه خیلی خط قرمز داشتمو سنگین رنگین برخورد میکردم ۹۹درصدشون بعد پیشنهاد دوستی میدادن 

حتی اونایی ک خیلی ازت کوچیکترن تو احساس خاله بودن داری بهش اونام روت حس پیدا میکنن 

هیچوووووقت هیچووووقت یه دخترو پسر نمیتونن دوست معمولی باشن منم با اینکه خیلی خط قرمز داشتمو سنگین رن ...

خیلی هاشون هم جدا از اینکه آدم اون نگاه رو بهشون نداره حتی تایپ آدمم نیستن 

اما نمیدونم چی پیش خودشون فکر میکنن