2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

راه میره؟

ظاسی منم بچم‌پسره و ۹ماهشه خیلی گریه میکنه جیغ میزنه علاوه بر تخم مرغ هیچی دیگم نمیخوره دهنشو میبنده خمیازه میکشه از دهنش بریزه بیرون وووویییی چقدر پسرا بد شدن بخدا دخترم اینجور نبود 

چند وقتگی راه افتاد؟حرف چیا میگه؟

من بیسکوییت مادررو بااب گرم له میکردم یه زرده تخم مرغ ابپز روباهاش میکس میکردم میدادم دخترم میخورد ولی الان که بزرگ شده اصلا تخم مرغ نمیخوره

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔
راه میره؟ظاسی منم بچم‌پسره و ۹ماهشه خیلی گریه میکنه جیغ میزنه علاوه بر تخم مرغ هیچی دیگم نمیخوره دهن ...

آی پسر آدمو پیرمیکنه بچه من ۱۱ماهگی کاملا دیگه راه رفت وبه شدت بدغذا فثط شیر میخاد همش.حرف نمیزنه اصلا فقط بابا دیگه هیچی خیلی نگران حرف زدنشم هستم

من بیسکوییت مادررو بااب گرم له میکردم یه زرده تخم مرغ ابپز روباهاش میکس میکردم میدادم دخترم میخورد و ...

منم اینکارو کردم ولی اونم نمیخوره خیلی بده😓

دیگه پسر شما باید سر سفره بشینه،نبلید فقط غذای شل بهش بدی،کیک خونگی درست کن تخم مرغ بزن توش،میتونی ا ...

کاش میخورد من حتی ماکارونی هم برای اون شل و ول درست میکنم ب هیچ‌وجه نمیخوره اونجور😓