2777
2789
عنوان

مهمون یه هفته ای

302 بازدید | 15 پست

خالم و دختراش یه هفتس اومدن خونه ما

دست به سیاه و سفید نمیزنن

هر روز سفارش غذا میدن

از همه چی ایراد میگیرن

روانیمون کردن

به خاطر اینا خاله دیگم و دایی هام هر شام خونه ماعن

هیچ کدوم هم نمیگن یه شب بیا اینجا

بعد درد اصلی اینه که مامانم هیچ مشکلی تو رفتارشون نمیبینه

یه بار اعتراض کردم چرا یه بشقاب خودشون رو تو سینک حداقل نمیزارن مامانم یه جوری عصبانی شد انگار فحش دادم

بعد دختر بزرگ همین خالم 6 ساله ازدواج کرده ما رنگ در خونش هم ندیدیم

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو کاری نکن بذار مامانت خودش همه کارا رو کنه ، بالاخره خسته میشه و درکت میکنه.

دوست عزیز جهت یادآوری : اینجا مکانی است مجازی نه مکان خالی کردن عقده ها ... پس احترام به همدیگر را فراموش نکنید ... با تشکر .

تو هم کار نکن، تا حساب کار دست مامانت بیاد، قوم مادری جز تلکه کردن خاصیتی ندارن

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

توهم کار نکن بزار ننت خودش کار کنه

انقدر غر میزنه مجبورم

دیگه حریم شخصی ندارم

تو اتاق باشم عین گاو سرشون رو میندازن میان تو

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

تو هم کار نکن، تا حساب کار دست مامانت بیاد، قوم مادری جز تلکه کردن خاصیتی ندارن

دقیقا

من برعکس همه مشکلی با خانواذه پدرم ندارم 

ماهی یه بار خونه یکی جمع میشیم همه خوش و خرم

خانواده مادرم هفته ای یه بار نیان خونه ما نمیتونن

مادرم بچه اوله هیچ کدوم دعوت نمیکنن همه خونه ما جمع میشن

دقیقامن برعکس همه مشکلی با خانواذه پدرم ندارم ماهی یه بار خونه یکی جمع میشیم همه خوش و خرمخانواده ما ...

دلیلش اینه مامانت بهشون خوب میرسه، کافیه یه کوچولو خدماتش رو کم کنه اون وقت اون روی خودشون رو نشون میدن، 

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…