2777
2789

بخدا نمیدونم چی کنم دیگه دارم دیوونه میشم خسته شدم پارسال یکی از بهترین دانش اموزای مدرسه بودم الان دیگه هیچی نیستم 

هرچی درس میخونم بیشتر تر میزنم ب برگه اصن درس خوندن و نخوندنم دیگه جواب نمیده خسته شدم از اول سال دارم میگم عیب نداره امتحان بعدی بعدی نشد بعدی بعدی نشد بعدی دیگه الان ک اخر مدرسه هاست دارم میبینم تمام امتحانات گند زدم هیچ انگیزه ای واسم نمونده بخدا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای منم مثل توام منم ی دفعه ای اینجوری شدمانگار دیگ تلاشام نتیجه نمیده ههییی

بخدا دیگه خسته شدم پارسال عاشق درس خوندن بودم میخوندم همش بیست میگرفتم الان دیگه از درس متنفرم بخونم هم ۱۸ میشم نهایت

بخدا دیگه خسته شدم پارسال عاشق درس خوندن بودم میخوندم همش بیست میگرفتم الان دیگه از درس متنفرم بخونم ...

افت تحصیلی تو دبیرستان خیلی زیاد میشه چون تعداد کتاب ها زیاد و حجمش هم زیاده 

من کل راهنمایی ۲۰ بودم دهم و یازدهم هم معدل نوبت دومم پایین ۱۹ نیومد اما الان دیگه انگیزه ندارم و زیاد نمیخونم رد حد ۱۶ و ۱۷ راضیم

بخدا دیگه خسته شدم پارسال عاشق درس خوندن بودم میخوندم همش بیست میگرفتم الان دیگه از درس متنفرم بخونم ...

نگران نباش طبیعیه

همه وقتی از راهنمایی میان دبیرستان ، دچار افت تحصیلی میشن

نگران نباش طبیعیههمه وقتی از راهنمایی میان دبیرستان ، دچار افت تحصیلی میشن

وقتب میبینم دوست صمیم ک راهنمایی هم سطح هم بودیم هردو بیست بودیم الان اون این همه درسش خوبع منم هعی دارم گند میزنم بیشتر عصبیم میکنه