2777
2789
عنوان

منتظری چه اتفاقی بیوفته که بعدش زندگی کنی❓🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1038 بازدید | 87 پست

خیلی جالبه کامنتا رو میدیدم 

همش رو تجربه کردم 

موقع کنکور میگفتم برم دانشگاه راحت شم 

موقع دانشگاه میگفتم هفت ترمه تموم شه راحت شم 

موقع عقد میگفتم بریم سر زندگیمون راحت شم 

اومدم سر زندگیمون گفتم برم سر کار راحت شدم 

رفتم سر کار و ...

الان میگم واسه خودم کار کنم کسب و کارمو گسترش بدم راحت شدم .

ادمی هیچوقت شرایطش ایده ال نمیشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل توام دقیقا

ولی من مطمئنم ک امسال میشه😍✨️

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

به هر نقطه ای از زندگی که برسیم

بازم میگیم نه 

به اون نقطه ی دیگه برسم راحت میشم

و در آخر میبینیم پیر شدیم

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️

رسیدن به آقای عشق

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم اگر به صلاحم هست اون پسری که میخوام شوهرم و اگر نه مهرش از دلم پاک شه من زیادی خستم برای دویدن حالم خوب نیست 

شوهرم شوهرم تلاشش توی زندگی بیشتر بشه ،خیلی غصه میخورم انگار گنجشک روزیه 

من گفته باشم بعدا  مدیون کسی نباشم ،فقط در صورت درخواست شما صلوات رو میفرستم و همین دیگه ،،،،،سعی کنیم به انتخاب دیگران ،سلیقه دیگران احترام بذاریم خودمون رو عقل کل ندونیم ،آرزومه خدایا زن داداشم عاقل بشه ،دست از حسادت و توهم در مورد ما برداره ،یه روزی بیام بگم به آرزوم رسیدم داداشم دیگه از دستش خسته شده 😔😔😔