2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه نوع لایه برداری پوست با پارافینه میگن خیلی واسه تیرگی زیر بغل و زانو و...خوبه

نشنیدم 

واسه تیرگی بعضی نقاط بدن ماسک زرد چوبه در یک هفته معجزه میکنه

R.        E.         G  

من هم دست و هم پاهام و پارافین تراپی کردم فردا صبحش مثل قبل شده بود فقط پول دور ریختنه 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
طرز تهیه لدفا 

یه قاشق چای خوری زرد چوبه با یه قاشق چای خوری عسل یه،قاشق غذا خوری ماست و چند قطره لیمو تازه

ببخشید رفتم از دفترم نگاه کردم واسه اون طول کشید معذرت

R.        E.         G  
یه قاشق چای خوری زرد چوبه با یه قاشق چای خوری عسل یه،قاشق غذا خوری ماست و چند قطره لیمو تازه ببخشید ...

خودت استفاده کردی؟

پسر گلم👦 دختر نازم👧 مامان و بابا عاشقتونیم.❤💙میشه با دلای پاکتون برای سلامتیمون و رسیدن به آرزوهامون از ته دلتون دعا کنین؟!!🙏😇ما چهار تایی خوشبخت ترینیم😍

واسه عقدم ارايشگر مجبورم كرد

واقعااااا مسخره هست 

هروقت دلتون شکست واسه شفای بچه های بیمار دعا کنین لطفا. تنها افتخار زندگی من اینه که هرچی فک میکنم تاحالا واسه ناراحت کردن و شکستن دل کسی نقشه نکشیدم!
بله کاملا هم جوش های صورتم رفت هم صاف و سفید شده زیر بغلم هم زدم سفیده سفیدش کرده میتونی سرچ کنی ا ...

ممنون گلم😘

پسر گلم👦 دختر نازم👧 مامان و بابا عاشقتونیم.❤💙میشه با دلای پاکتون برای سلامتیمون و رسیدن به آرزوهامون از ته دلتون دعا کنین؟!!🙏😇ما چهار تایی خوشبخت ترینیم😍
ببخشید من بچم مریض بود نمیتونستم درست حسابی بفرستم یکم دیر میشد.

فدای سرتو بچت.الهی که بچتم زودی خوب شه عزیزم