2777
2789

بچه ها من یه دوستی دارم هر موقع باهاش حرف میزنم کل انرژیم می‌ره نه می تونم کار خونه بکنم نه چیزی کلا بدنم انگار سنگین میشه یه مدت باهاش نبودم مثلا دو ماهی اونقد انرژیم برای همه چی زیاد بود باز تازگیا باهاش حرف میزنم و این مدلی شدم که اصلا حوصله هیچ کاری ندارم دلیلش چیه به نظرتون 

کاربری مشترک من و دوستم که تو یه روز زایمان کردیم💗🤩💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا آخه خودش اونجوری نیس

كسي براش طلسم گرفته باشه اون هم يه علائمي داره مثلا كاراش گره افتاده باشه كتفش درد كنه بيشتر اوقات يهو بداخلاقي كنه و ...،احتمالا بتوني بهش كمك كني چون متوجه سنگيني انرژيش شدي ،جن عاشق هم داشته باشه اگه خيلي غالب باشه روش سنگينيش رو شما هم ميوفته اگه بهش دست دادي يا بغلش كردي اينا