2777
2789
عنوان

نامزدم خیلی ادعا داره

477 بازدید | 58 پست

خیلی ادعای وفاداری و عشق داره

میخوام امتحانش کنم نمیدونم خودم انجام بدم یا از نی نی سایتیا کمک بگیرم دوستامم که از دشمن بدترن😑

(میدونم کار اشتباهی هست،اما گذشته پر ماجرایی داره نامزدم، باید بفهمم هنوز تو گذشته مونده یا واقعا عوض شده)

دلشکستن هنر نیست؛تا توانی دلی به دست آور🍀💚            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هوف منم گذشته طرف خیلی ت مخمه

تازه نامزد من کم گند نزده اما خیلی محبت میکنه ولی خوب‌کلا شخصیت زبون بازی داره و همینجوریم همه کاراشو راه میندازه

منم حقیقت بهش اعتماد ندارم

تازه نامزد من کم گند نزده اما خیلی محبت میکنه ولی خوب‌کلا شخصیت زبون بازی داره و همینجوریم همه کاراش ...

یه هفته باهاش بحث این ادعا هارو نکن

بعدا با پیج فیک اکه خواستی امتحان کن خودت انجام بده نه کسی دیگه

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

اشتباه میکنی

یه بار یکی از دوستا مجازیم امتحانش کردیم ولی انقدر دوستم تابلو بود و حرفا منو گوش نداد که نامزدم تیز بود فهمید البته از‌اول کلا منو در جریان گذاشت که دختر بهش پی ام داده

مجبورم عزیزم نمیخوام خودمو تلف کسی کنم که تعهد نداشته باشه 

گذشتشم که اوفف...

تازه نامزد من کم گند نزده اما خیلی محبت میکنه ولی خوب‌کلا شخصیت زبون بازی داره و همینجوریم همه کاراش ...

منم یکی بود خیلی هول بود ولی ادعا داشت دوستم داره با دو نفر تو کلاسشون بود همینو بگم بعدم خواست جدی شیم ریدم یه سرتا پاش هول ....

دنیای دیوونه ها ؛دنیای دوست داشتنه❤️‍🩹

وقتی از الان اینجوریه میخوای باهاش ازدواج کنی ؟ 

آرامش که دیگه نداری 

یه بار یکی از دوستا مجازیم امتحانش کردیم ولی انقدر دوستم تابلو بود و حرفا منو گوش نداد که نامزدم تیز ...

چه قدر خوب که وابسته نیستی انشالله که پسر خوبی باشه

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

بده یکی از دوستان همینجا نامزدتو ازت بگیرن

اره میترسم فک کنم خودم باید انجام بدم

ولی باید خیلی ماهر باشپ چون نامزدم خیلی تیزه

یه بار یکی از دوستا مجازیم امتحانش کردیم ولی انقدر دوستم تابلو بود و حرفا منو گوش نداد که نامزدم تیز ...

شاید الان پا نده سه سال دیگه پا بده.اصلا این چیزا مشخص نمیشه عزیزم.اگه در این حد بهش اطمینان نداری بهم بزن.چون پایه زندگی اعتماده

ششمین کاربری 😒

یه هفته باهاش بحث این ادعا هارو نکنبعدا با پیج فیک اکه خواستی امتحان کن خودت انجام بده نه کسی دیگه

میترسم لو برم چیکارا کنم که یه درصدم شک نکنه؟

شاید الان پا نده سه سال دیگه پا بده.اصلا این چیزا مشخص نمیشه عزیزم.اگه در این حد بهش اطمینان نداری ب ...

😔😔😔

منم یکی بود خیلی هول بود ولی ادعا داشت دوستم داره با دو نفر تو کلاسشون بود همینو بگم بعدم خواست جدی ...

یکی هم همش بهم درخواست میده و پیوی مزاحمم میشه بیا رابطه دوستی داشته باشیم میشه بگین چجوری جوابشو بدم؟

من تایپیک زدم به خانوادم بگم یا نه گفتن بگو اما هنوز نتونستم