به خدا دروغ نمیگم خل چل نشدم. من داشتم با مامانم راجب ازدواج این بحثا حرف میزدیم بعد راجب یکی بود که خودش خیلی درسخون بود ولی همسرش درسخون نبوده این حرفا داشتیم حرف میزدیم اینا منم گوشیم دستم بود آهنگ پخش میشد. یهویی آهنگ قطع شد یه صدای زن اومد گفت منم دوست ندارم تو با یه لیسانسه ازدواج کنی. اصلا مامانم حتی ترسید گفت این چی بود منم هول شدم گفتم حتما صدا اینستاس. رفتم دیدم اصلا اینستا باز نبوده اصلا نمیفهمم صدای چی بود هیچ تماسی هم نبود هیچی. گفتم شاید هکم کردن. رفتم هوش مصنوعی گوگل اصلا میگن هکی نیست که طرف بتونه باهات حرف بزنه. ولی خیلی ترسیدم 😭
نمیدانم شاید حالا بزرگ شدهای و زندگی را فهمیدهای که چه چیز گند و در عین حال معرکه ایست.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ. وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡ تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...Aحرفی سخنی 💅 https://daigo.ir/secret/8451111626
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است