2777
2789

میخوام بدونم همه زندگی ها پرر از تنشه 

یا میتونه زندگی آروم هم وجود داشته باشی 

یه زندگی معمولی آروم خوب نرمال منظوره با داشتن استرسای نرمال نهایت اینکه ناهار چی بپزم و شب کجا برم

یه گره بزرگ تو زندگیمه ممنون میشم دعا کنین حل بشه چون تنها راهش معجزه خداست 💛مرسی مهربونا معجزه کررررد 😍

اگه دغدغه مالی میزاشت خیلیا نرمال بودن

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدِِ وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم وَ اَهلِک عَدُوَّهُم وَ العَن اَعدائَهُم مِنَ الجِنِّ وَ الاِنسِ مِنَ الاَوَّلینَ وَ الاخِرین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوال منم هست

تازه باردار شدم فکر میکنم بعد به دنیا اومدن بچه زندگی تعطیل

من زندگی خودم را میکنم و برایم مهم نیست چگونه قضاوت میشوم.چاقم,لاغرم,قد بلندم,کوتاه قدم,سفیدم,سبزه ام،همه به خودم مربوط است.مهم بودن یا نبودن رو فراموش کن،روزنامه ی روز شنبه زباله ی روز یکشنبه است.زندگی کن به شیوه خودت با قوانین خودت با باورها و ایمان قلبی خودت.مردم دلشان می خواهد موضوعی برای گفتگو داشته باشند،برایشان فرقی نمی کند چگونه هستی،هر جور که باشی حرفی برای گفتن دارند.شاد باش و از زندگی لذت ببر.چه انتظاری از مردم داری ؟؟؟آنها حتی پشت سر خدا هم حرف می زنند
از ادمای سمی دوری کن با ظاهر نگاه نکن ذات ادمارو بشناس ظاهر بین نباشی خیلی از مشکلات زندگیت مخصوصا د ...

درسته خیلی مواقع نمیشه 

یا طرف خیلی مکارو زیرکه 

یا هم دیگه مجبوری باهاش در ارتباط باشی

یه گره بزرگ تو زندگیمه ممنون میشم دعا کنین حل بشه چون تنها راهش معجزه خداست 💛مرسی مهربونا معجزه کررررد 😍

اگه دغدغه مالی میزاشت خیلیا نرمال بودن

همش مالی نیست 

من مشکل مالیم دارم مثلا ولی مشکلات بزرگ تر از مالی دارم 

سوال منم هستتازه باردار شدم فکر میکنم بعد به دنیا اومدن بچه زندگی تعطیل

منم تازه ازدواج کردم و فکر می‌کنم زندگی با آرامش دیگه تعطیل شد

منم تازه ازدواج کردم و فکر می‌کنم زندگی با آرامش دیگه تعطیل شد

نه عزیزم بازم بنظرم زندگی دونفره ارامش و قشنگی داره

من دارم دیوونه میشم بخدا چندروزه کارم شده گریه.فک میکنم بچه باعث فاصله گرفتن زن و شوهر میشه.هیچ حسی بهش ندارم

من زندگی خودم را میکنم و برایم مهم نیست چگونه قضاوت میشوم.چاقم,لاغرم,قد بلندم,کوتاه قدم,سفیدم,سبزه ام،همه به خودم مربوط است.مهم بودن یا نبودن رو فراموش کن،روزنامه ی روز شنبه زباله ی روز یکشنبه است.زندگی کن به شیوه خودت با قوانین خودت با باورها و ایمان قلبی خودت.مردم دلشان می خواهد موضوعی برای گفتگو داشته باشند،برایشان فرقی نمی کند چگونه هستی،هر جور که باشی حرفی برای گفتن دارند.شاد باش و از زندگی لذت ببر.چه انتظاری از مردم داری ؟؟؟آنها حتی پشت سر خدا هم حرف می زنند